FOTO: Lisica prošetala kejom u Novom Sadu

Sinoć oko 21 čas Novosađane koji su šetali kejom iznenadila je lisica koja je krenula u šetnju istom rutom.
Kako za 021 kaže sugrađanka Olivera koja je zabeležila ovaj prizor, lisica je bila savršeno mirna.
 
"Desetak sekundi je gledala u mene kao da joj je to najprirodniji susret. A onda kad sam uzela telefon da je uslikam, polako je produžila u pravcu mosta. Jednim skokom se popela na odbrambeni zid i krenula nonšalantno po gradu", priča ova Novosađanka. 
 
Kako kaže, kejom je tad prošlo još nekoliko ljudi, ali se "lija nije osvrtala".
  • Dule

    22.12.2020 19:32
    Kopira Foksa
  • Podbarac

    22.12.2020 16:10
    @mile lovac
    Konkretna lisica je mlada. Pre neki dan se igrala sa prijateljevim psom pola sata. Kakvo bre besnilo, pa besnila nema već 25 godina u NS. To je klasičan izgovor da se lovci i ostale psihopate kao što si ti iživljavaju. Da je samo više lisica, a manje takvih kao što si ti.
  • Vlada

    22.12.2020 15:34
    @Pinki

    Nema zezanja ni grom kad te udari pa se ljudi ipak ne tripuju svaki put kad počne kiša. Promaja i besne lisice - najveće pošasti u Srbalja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti