Novosađani dočekali 2021. godinu sa porodicom u stanovima i na kućnim okupljanjima

Novosađani su u 2021. godinu ušli bez zvanično organizovanog dočeka na trgu ili klubovima zbog virusa korona koji je obeležio sada već prethodnu godinu.
Novosađani dočekali 2021. godinu sa porodicom u stanovima i na kućnim okupljanjima
Foto: 021.rs
Iako u Novom Sadu i drugim gradovima Srbije nije bilo organizovanog dočeka Nove godine, kafići i restorani su radili do 18 časova, pa su ugostitelji širom grada organizovali dnevne žurke počevši od 11 sati. Potom se slavlje nastavilo ili kod kuće sa porodicom ili na nekom drugom okupljanju u stanovima sa prijateljima.
 
Prethodna anketa 021 pokazala je da će većina građana Srbije 2021. godinu dočekati kod kuće, ali i da nemaju razloga za slavlje. Ovo je reklo čak 53 odsto od 1.400 onih koji su glasali, a na drugom mestu po broju odgovora, odnosno procentualno 20 odsto je da neće ni slaviti. 
 
Neki smatraju da je neprimereno išta slaviti u ovom trenutku. Treće mesto sa 17 odsto zauzeli su oni koji su rekli da će organizovati ili ići kod nekog drugog na kućnu žurku.
 
Opširnije čitajte na OVOM LINKU.
  • PP

    02.01.2021 19:59
    Vruc krompir je bacen narodu i sta je on uradio, uzeo je taj vruc krompir i otisao na dnevne zurke i zurke po stanovima i kucama...nama nema pomoci...ispastaju oni neduzni od obicnih ljudi do preduzetnikakoji su vodili recuna a doslo su na zao glas...

    I onda kazu vlada je kriva...jeste sto nije rigoroznije kontrolisala, strozije kaznjavala. A za sve ostalo...pa pitajte ove sto su isli na dnevne zurke...jel ih terao neko. A da odgovor ce biti, a sto ste nas pustili na dnevne zurke...
  • Nataša liman

    01.01.2021 15:14
    Zato nam je tako
    Zato nam je tako zbog Smilje i njoj sličnih zaglupljena nacija ,a onda se može manipulisati lako
  • Армаггедон

    01.01.2021 11:52
    Минимум 5 локала је правило дочек до касних сати уз присуство полицијских официра и политичара на власти.А ми остали смо будале!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti