FOTO: Više vozila danas sletelo sa puta na Fruškoj gori, ne preporučuje se vožnja Partizanskim putem

Na Fruškoj gori danas je više vozila usled proklizavanja sletelo sa puta, saopštili su iz Nacionalnog parka Fruška gora.
"Čuvarska služba NP Fruška gora imala je u toku dana više intervencija kako bi pomogli posetiocima koji su usled proklizavanja, zbog neprilagođene brzine i neadekvatne zimske opreme, sleteli sa puta", navode iz Nacionalnog parka. Dodaju da su vozila za održavanje puteva na terenu.
 
Apeluju na sve koji se upute u pravcu Fruške gore da povedu računa u toku vožnje, da prilagode brzinu i odstojanje uslovima puta, uz obaveznu zimsku opremu.
 
"Put Novi Sad-Irig-Ruma i Novi Sad-Rakovac-Zmajevac-Vrdnik je prohodan ali se savetuje oprez. Ne preporučuje se vožnja Grebenskim (Partizanskim) putem zbog slabije prohodnosti", kažu u Nacionalnom parku.
 
Kako navode, sneg koji pada gotovo ceo dan izveo je mnoge građane u prirodu. Mališani su uživali na snegu, dok su se odrasli uglavnom pridržavali preporuka o epidemiološkim merama i držali međusobno odstojanje.
 
  • Прави Сремац

    12.01.2021 12:34
    @Vojvodjanin
    Тако је, Партизански пут!!!
  • Ma

    12.01.2021 11:15
    krenuli
    Ma krenuli kakvo skijanje, na sanjkanje, i zaglavili bez lanaca, i sa odrpanim "SUV" automobilima koji nemaju ni pogon na sva 4 točka.
  • VOJVODJANIN

    12.01.2021 10:42
    PARTIZANSKI PUT
    Tako je!!!!
    PARTIZANSKI PUT,
    a ne Grebenski, kako su ga preimenovali preimenovani radikali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.