FOTO: Kreće masovna vakcinacija Novosađana na Sajmu, pogledajte šemu radi bržeg procesa

Masovna vakcinacija Novosađana počeće u sredu, u Hali 1 Novosadskog sajma, poručio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.
FOTO: Kreće masovna vakcinacija Novosađana na Sajmu, pogledajte šemu radi bržeg procesa
Foto: 021.rs
Vučević je to poručio na sastanku državnog vrha sa timom za imunizaciju. Prema njegovim rečima, za prvi dan masovne vakcinacije ima 720 prijavljenih građana.
 
"Novi Sad je spreman, hala Novosadskog sajma je spremna da primi prve Novosađane koji će proći kroz proces masovne imunizacije. Osam plus dva punkta za vakcinaciju je spremno. Zajedno sa pripadnicima Prve brigade, volonterima Crvenog krsta, sve je formirano. Danas završavamo sve finalne radove", poručio je gradonačelnik Novog Sada.
 
Novi Sad će za masovnu imunizaciju građana koristiti Halu 1 Novosadskog sajma, koja je prethodno korišćena kao kovid bolnica. 
 
Vučević je na svom Fejsbuk profilu objavio i šemu Hale 1 Novosadskog sajma koja je opremljena za vakcinaciju. Kako se može videti, pripremljeno je 96 mesta za popunjavanje obrazaca po ulasku u Halu, a tu je i čekaonica sa 80 mesta. Spremljeno je 10 punktova za lekarske preglede i još toliko za vakcinaciju. Obezbeđene su posebne magacinske i IT prostorije, prostor za lekare, Hitnu pomoć.
 
  
 
"Od sutra smo operativni i možemo da radimo. Obezbeđen je parking prostor, kol centar kroz Dom zdravlja. Rade lekari i medicinske sestra Doma zdravlja Novi Sad i Instituta za javno zdravlje Vojvodine, tako da je Novi Sad spreman", zaključio je Vučević.
 
Ukoliko želite da se prijavite za vakcinaciju, to možete da učinite popunjavanjem obrasca na portalu e-uprave, na OVOM LINKU
  • Pitam za unuka dali

    31.01.2021 15:11
    Dali sme da se vakcinise ako je alkoholicar.pije samo uvece a po danu radi.molim vas recite mi
  • Igor

    22.01.2021 13:10
    Vakcina
    Koja vakcina se daje u Ns, mene interesuje samo "kineska" a upravo zbog toga što se koristi umrtvljen virus-klasični sistem a imam ponekih tegoba pa se ne bih igrao tim zapadnim varijantama. To nema veze sa bogatim šejkovima.
    Pozdrav svima
  • Jasna

    21.01.2021 21:33
    Dasas, bez poziva i veze otisla sa majkpm. Obe vakcinisane. Dobra organizacija, svi ljubazni. Stanete u red i sacekate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti