Besplatne pripreme iz matematike i informatike za prijemni za fakultet

Departman za matematiku i informatiku Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu i ove godine organizuje potpuno besplatne online pripreme za fakultetske prijemne ispite iz matematike i informatike.
Besplatne pripreme iz matematike i informatike za prijemni za fakultet
Foto: Pixabay
Od danas su otvorene prijave, a zainteresovani srednjoškolci treba samo da kreiraju svoj nalog OVDE, kako bi uzeli učešće u ovim pripremama koje se treću godinu zaredom održavaju putem interneta.
 
Onlajn pripreme su uvedene kako bi se omogućilo svim srednjoškolcima iz Srbije i iz regiona, da se spreme za prijemni, a da ne moraju fizički da budu u Novom Sadu. Sada, tokom pandemije, one predstavljaju i jedini potpuno zdravstveno bezbedni način za držanje časova koji će pokriti sve oblasti koje su potrebne maturantima da bi uspešno položili fakultetski prijemni ispit iz matematike i informatike.
 
Prirodno-matematički fakultet se trudi da bude društveno odgovoran i da svim učenicima omogući istu šansu za polaganje prijemnog i zbog toga su ove pripreme u potpunosti besplatne.
 
Prvi čas će biti održan u utorak, 2. februara, od 20 časova, a same pripreme će biti podeljene u tri faze:
 
1. obrada svih tema koje dolaze na prijemni ispit,
2. rešavanje zadataka koje srednjoškolci žele da zajedno uradimo na pripremama,
3. probni onlajn prijemni.
 
Svi časovi će biti snimljeni i svi registrovani srednjoškolci moći će, u svakom trenutku, da ih odloženo pogledaju.
  • Vukašin

    05.02.2022 01:51
    Ovom prilikom želim da pohvalim maestralnog profesora Radojeva, koji detaljno i polako objašnjava stvari, čineći ponovo matematiku interesantnom, nakon ove srednjoškolske torture sa polukvalifikovanim kadrovima
  • Vlastimir Kovačić

    19.01.2021 19:15
    Komentar
    ...novine pišu o kriminalu na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu?!
    ...novine pišu o kriminalu na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu?!
    Zadovoljstvo je pročitati da bar jedan fakultet univerziteta u Novom Sadu nudi mladosti Srbije nešto konkretno, nešto sad za sad i pri tome besplatno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti