Smanjuje se broj zaraženih i kovid pacijenata u Novom Sadu

U Novom Sadu se i dalje smanjuje ukupan broj zaraženih virusom korona, ali i hospitalizovanih kovid pacijenata.
Smanjuje se broj zaraženih i kovid pacijenata u Novom Sadu
Foto: 021.rs
U Novom Sadu je u protekla 24 časa registrovano još 86 novoobolelih od korone, što je 72 manje u odnosu na juče. U istom periodu u Vojvodini je kovid19 utvrđen kod još 355 osoba, što je 102 manje nego juče.
 
U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva u Vojvodini je 10.938, dok ih je u Novom Sadu 2.681. U ostalim opštinama trenutno je manje od 1.000 registrovanih aktivnih slučajeva.
 
Kada je u pitanju broj hospitalizovanih kovid pacijenata, danas ih je u bolnicama u Novom Sadu ukupno 223, dok ih je juče bilo 11 više. Na respiratorima je ukupno 17 pacijenata, dok je dan ranije na mehaničkoj ventilaciji bio jedan pacijent više.
 
Pojedinačno po zdravstvenim ustanovama, u Kliničkom centru Vojvodine su 162 kovid pacijenta, od kojih je 12 na respiratorima. U Vojnoj bolnici u Petrovaradinu nalazi se jedan kovid pacijent, dok ih je na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici 60, od kojih je na respiratorima petoro.
  • Beočinac.

    20.01.2021 14:22
    Danas.
    U Beočinu pozitivno 4osobe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti