"Informatika" poslala Novosađanima opomene za dugovanja: Izmirite kako biste izbegli tužbu i izvršitelja

JKP "Informatika" je početkom ove nedelje na adrese Novosađana poslala opomene za dugovanja.
"Informatika" poslala Novosađanima opomene za dugovanja: Izmirite kako biste izbegli tužbu i izvršitelja
Foto: 021.rs
Za fizička lica obuhvaćen je period od januara 2020. godine do jula 2020. godine, a rok za izmirenje duga po opomeni je 5. februar 2021.
 
"Rok za izmirenje duga po opomeni za pravna lica i preduzetnike je 12. februar 2021. godine, a obuhvaćen je period od februara 2018. do jula 2020. godine", navode u ovom javno-komunalnom preduzeću.
 
Podsećaju građane da ukoliko imaju dugovanja i ukoliko su dobili opomenu, izmire svoja dugovanja u predviđenom roku, kako bi izbegli dodatne troškove tužbi, koje će sprovesti javni izvršitelji. 
 
"Takođe, podsećamo korisnike za mogućnost Zaključenja sporazuma o isplati duga na rate, o preciznijim uslovima za nas mogu kontaktirati ili lično doći u našu upravnu zgradu na adresi Bulevaru cara Lazara 3", zaključuje Informatika. 
  • Branka

    15.10.2021 10:02
    Trenutno u NSadu svaka prodavnica,pekara,trafika traži radnike. Da je minimalac opet je nesto u odnosu na nista. Kreces se sa ljudima pa i svašta saznas. Jedanput izvrsitelj i nikada više. Platim račune, to sam potrošila. Ostalo kako je tako je. Ako mi bude malo sa strane zaradi se neki dinar. Sto kukati? Sto si preduzeo da ti bude bolje?Da li si zdrav? Pljuni u sake i na posao bilo koji.
  • машинац

    23.01.2021 13:35
    питање за Вас
    Још нисмо добили рачуне за струју, кажу проблем је до поште, ко ће плаћати камату?
  • Nale

    21.01.2021 21:31
    @Pmila ns
    Gospodjo trenutno radim bilo sta,a placen sam dnevno po 1200dinar za 10h rada i to kada me pozovu! Niste sigurno bili u ovakvoj situaciji,fa ostanete bez egzistencije pa su vam svi neradnici i lenstine. Zato grickajte vasu penziju u nasledjenom stanu jer nista vi niste vredniji i pametniji. Samo ste svoj radni vek,radili u socijalizmu u drustvenoj firmi,a svi znamo kako i koliko se tamo radi! Sramite se vaseg komentara!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti