Menu 021

U toku upis budućih medicinara u Srednju medicinsku školu "Sveti Arhangel"

Budući medicinari, svršeni osnovci, imaju odličnu priliku da steknu znanje i veštine ukoliko se na svom putu odluče za pravu školu - a jedna od njih je Srednja medicinska škola "Sveti Arhangel" u Novom Sadu.
Novi Sad 25.01.2021. | 08:22 > 08:22
U toku upis budućih medicinara u Srednju medicinsku školu
Foto: Pixabay
Upis na redovnu nastavu u ovoj školskoj godini je u toku, a budući srednjoškolci mogu da biraju između šest zanimljivih smerova koji će im doneti posao u zemlji i u inostranstvu.
 
Ova akreditovana ustanova školuje đake u medicinskoj, ali i u ekonomskoj struci kroz raznovrsne programe i praksu u redovnom školovanju. Pohađajući nastavu u ovoj ustanovi, možete da steknete zvanja: ekonomski tehničar, medicinska sestra - tehničar, medicinska sestra - vaspitač, pedijatrijska sestra - tehničar, laboratorijski tehničar ili farmaceutski tehničar.
 
Takođe, nakon završetka celokupnog školovanja, ostvarujete uslov za upis bilo koje visokoškolske ustanove i nastavak školovanja. 
 
Dinamično okruženje, iskusni profesori, odgovarajuća stručna praksa tokom četiri godine i neverovatno povoljna cena najveće su prednosti Srednje medicinske škole "Sveti Arhangel". Nastava se odvija u grupama od po 10 učenika, što omogućava svakom učeniku da aktivno učestvuje u nastavi, što više znanja usvoji u školi, na kvalitetan način uči i razume gradivo i da uvek ima priliku da postavi pitanje ili potpitanje.
 
Tokom prve dve godine nastava se odvija u prostorijama škole, dok u trećoj i četvrtoj godini đaci odlaze u državne i privatne zdravstvene ustanove i "na terenu" uče od profesionalaca.
 
Upis u Srednju medicinsku školu "Sveti Arhangel" odvija se bez prijemnog ispita, što znači da svako zainteresovan da kvalitetnije uči i radi ima priliku da pohađa ustanovu. Takođe, godišnja cena pohađanja škole je izuzetno povoljnih 800 evra, a školska uniforma za đake uključena je u iznos. 
 
Poslednjih godina najpopularniji su smerovi medicinska sestra - tehničar i farmaceutski tehničar.
 
Roditelji budućih polaznika škole detaljnije informacije o redovnom upisu mogu da saznaju na zvaničnom sajtu Srednje medicinske škole "Sveti Arhangel", ali i dolasku u školu lično na Trgu Marije Trandafil 14. 
 
Prijavu za upis možete da obavite i putem telefona - školu možete da kontaktirate i na broj 021/47-222-00 radnim danima 08-19h i subotom 08-14h. 
Autor: Zakupljeni prostor
Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
O nama Oglašavanje Kontakt Impresum Uslovi i pravila korišćenja Pošalji vest