Policijska stanica u Radničkoj preseljena zbog planiranog rušenja

Policijska stanica koja se nalazila u Radničkoj 32 preseljena je u objekat MUP-a u Pavla Papa 46.
Policijska stanica u Radničkoj preseljena zbog planiranog rušenja
Foto: 021.rs
Građani će i dalje moći da kontaktiraju Policijsku ispostavu Stari grad pozivom na isti broj telefona: 021/451-125.
 
Podsetimo da će ova stanica koju čini ukupno osam zidanih i montažnih objekata, ali i zidani roštilj kao deveti, biti srušena. Kako je 021.rs ranije pisao, deo ovih objekata je bio nelegalno sagrađen. 
 
Stanica policije se ruši jer Grad radi na uređenju te parcele, pošto je neposredno pored tog prostora gde je policija planirana gradnja stambeno poslovnog kompleksa. Taj susedni plac od skoro 6.500 kvadratnih metara prodat je letos za više od 7,7 miliona evra novosadskoj IT firmi "3Lateral". Kako je najavila ova firma, na tom prostoru će u naredne tri godine biti izgrađena višespratnica.
 
Dodajmo da je prema urbanističkom planu na ovoj lokaciji predviđeno da se sagrade sedmospratnice sa jednom desetospratnicom, a sa namenom opštegradski centar, što znači da može da bude i poslovnih prostora i stambenih zgrada.
 
Policijska stanica će ponovo biti sagrađena na istom mestu.
  • pajo patak

    26.01.2021 15:43
    sremcu
    biće novi montažni.
  • Banacan

    26.01.2021 15:42
    Milica
    Dosta nam je vas gramaticki " pismenih" a zajedljivih,nesposobnih,narcisa,majstora palamudjenja a konkretno u zivotu ostao vam samo truli komunizam i tada zivot i skolovanje na racun seljaka,radnika i intelektualaca dokazanih.
  • Milica

    26.01.2021 15:03
    Dragan M
    Dragan M, da malo prouci gramatiku srpskog jezika, pa onda da misli o tome sta je pozeljno za NS!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti