FOTO: Novosađaninu pala bandera na kuću, razbijen prozor i uništena roletna

Jednom Novosađaninu pala je bandera na kuću danas oko 16.30 časova u Ulici Devet Jugovića, u blizini Osnovne škole "Petefi Šandor".
FOTO: Novosađaninu pala bandera na kuću, razbijen prozor i uništena roletna
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs objašnjava Dragan S, njegov otac je bio kod kuće kada je bandera snažno udarila, razbila prozor i pokidala roletnu, što se može videti i na fotografijama. 
 
"Osetilo se kao zemljotres, mogao je neko da nastrada, moj otac je u tom trenutku spavao. Srećom, to se nije dogodilo, ali je šteta velika", navodi ovaj Novosađanin za naš portal.
 
 
Kako dodaje, policija je jedina od nadležnih izašla na lice mesta i napravila zapisnik zbog bezbednosti. Najpre im je rečeno da će morati da sačekaju do sutra ujutru da se šteta sanira, ali su vatrogasci potom izašli na teren i pomerili banderu.
 
"MTS nismo mogli da dobijemo, policija je jedina bila ažurna i uzela zapisnik. Tek kasnije su došli i vatrogasci. Oko nastale štete moraću da razgovaram sa advokatom", napominje on.
 
Pogledajte u foto galeriji štetu nastalu nakon što je bandera pala na kuću ovog Novosađanina.
 
  
  • Dejan

    27.01.2021 10:29
    Srb-i
    Kako mi se cini,to su te narodne titove drusvene bandere gde nema gazde a svi vole dzabe da se kace na istu,kad istrule kao i sfrj onda nema nikog krivog jer ,,nije moje,, ! Svi komplet mostovi u NS se i dan danas ne znaju ciji su,srbistan rekao da to nije nase kao i pokraina,grad NS takodje, zato tako divno izgledaju, niko da ofarba i ocisti !!!
  • /

    27.01.2021 09:07
    /
    pa zamenite onda coveku novi prozor i roletne ako vam je 'jaka stvar' i to sada na minusu
  • Saša

    27.01.2021 08:27
    Ovima što im to nije "jaka stvar" bih želeo da skrenem pažnju da ako već nemaju šta pametno da napišu, neka ćute!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti