U Novom Sadu u danu 67 novih slučaja korone, u celoj Vojvodini 260

Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 260 nova slučaja virusa korona, a najveći broj je registrovan u Novom Sadu - 67 novih slučaja.
U Novom Sadu u danu 67 novih slučaja korone, u celoj Vojvodini 260
Foto: 021.rs
To je pad u odnosu na prethodni dan.
 
Epidemiološka situacija u Vojvodini i dalje je vanredna, sa stabilizacijom trenda obolevanja na visokim nivoima, poručuju u Institutu za javno zdravlje Vojvodine. 
 
U ovom trenutku na teritoriji 36 opština i gradova situacija se ocenjuje kao vanredna. Epidemiološka situacija se ocenjuje kao nepovoljna na teritoriji devet opština: Žitište, Kanjiža, Beočin, Senta, Čoka, Novi Bečej, Titel, Irig i Odžaci.
 
U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva u Vojvodini je 6.287. 
 
Najveći broj registrovanih aktivnih slučajeva je u Novom Sadu - 1.720. U ostalim opštinama trenutno je manje od 1.000 registrovanih aktivnih slučajeva i brojevi su, kažu epidemiolozi, sve manji.
 
Institut poziva građane da se vakcinišu u narednom periodu, kao i da se pridržavaju mera na snazi.
  • Milan Jokovic.

    14.02.2021 14:06
    Boco.
    Ovo što nam rade nigde nema,pucaju u prazno 11meseci.



    SNS sme 45.000 ljudi na otvaranju spomenika a nas 10 na klupama ne smemo da sedimo!


    11meseci idemo 20 koroka unazad ni jedan korak unapred nismo napravili u smislu suzbijanja corone.
  • Biba

    14.02.2021 13:25
    .
    Besnim bogatasima Kopaonik, skijanje, zurke po Beogradu, a ostalima sedenje u kuci i gledanje vesti kako smo najbolji u svemu.
    Koliko kazni je naplaceno za sve sto je porpisano a ne postuje se? Da se nepostuje se vidi na svakom koraku. To izgleda vidi svako osim policije i inspekcije.
  • Milan

    14.02.2021 12:18
    Jedne dnevne novine objave 43 zarazenih u NS-u, druge 67 (ne zvuci mnogo ali razlika je preko 50%) ... nemam ni volje ni vremena da pratim konferencije za stampu da bih slusao zvanicne brojeve tako da bi bilo dobro da svake novine objave izvor svojih podataka kao i period na koji se podaci odnose.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti