Otvoren i drugi punkt za vakcinisanje u Novom Sadu

U Novom Sadu počeo je da radi i drugi punkt za vakcinisanje, i to u zgradi Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine u periodu od 8 do 14 časova.
Otvoren i drugi punkt za vakcinisanje u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Kako je u KCV potvrđeno za 021.rs, radi se o prostoru u koji se ulazi sa zadnje strane Urgentnog, u kompleks KCV se ulazi iz Futoške ulice i postoji putokaz, a dnevno će se vakcinisati oko 200 građana koji će dobijati poziv preko e-uprave. Na ovom mestu se ranije sprovodila imunizacija zaposlenih u Kliničkom centru i to su radile njihove ekipe, a sada će se vakcinisati druge prioritetne grupe. U sredu su, uglavnom, dolazili prosvetari koji su dobijali kinesku, odnosno Sinofrarm, vakcinu.

U KCV-u za 021.rs objašnjavaju da će se na ovom punktu nastaviti revakcinisanje osoba koje su tu ranije dobile prvu dozu, što je uglavnom do sada bila Fajzerova vakcina, ali se očekuje da i za prvuu i drugu dozu bude svih vrsta vakcina kojih ima u Srbiji.

Početak rada drugog punkta je izazvao zabunu kod pojedinih građaan jer su bili slati na drugo mesto za vakcinisanje i tu je glavni krivac adresa. Naime, Klinički centar Vojvodine se vodi na adresi Hajduk Veljkova 1, a Novosadski sajam na adresi Hajduk Veljkova 11. Važno je da građani, kada dobiju SMS poruku ili i-mejl od e-uprave obrate pažnju da li pored adrese piše Sajam ili Urgentni centar.

O tome kako protiče vakcinacija u Novom Sadu više OVDE.

  • Ja

    01.03.2021 13:50
    Nije tacno
    Prijavila se u sredu, juce dobila poziv i vakcinisana. Ne znam kako cekate po 4,5 nedelja. Mozda nema vakcine za koju ste se prijavili.
  • Ja

    20.02.2021 00:17
    Nije bas sve tako
    Evo vec 20 dana cekam poziv.Ne znam, mozda je "greska u kompjuteru"
  • Maki

    19.02.2021 23:48
    @Aca
    Ne brini Aco nece tebe ime tvoje bockati na silu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti