Novosađani se danas na Keju opraštaju od Balaševića

Novosađani će se od Đorđa Balaševića, ambasadora Novog Sada i ambasadora Vojvodine, oprostiti danas, 22. februara, u 19 časova, kraj Dunava, na Keju žrtava racije, saznaje 021.rs.
Novosađani se danas na Keju opraštaju od Balaševića
Foto: 021.rs

Simbolično, uz lampione koji će se vinuti u nebo, ruzmarin, Balaševićeve pesme i hor opere Srpskog narodnog pozorišta, te poslednji pozdrav sa dunavskih čamaca, Novi Sad će odati počast svom panonskom mornaru.

"Dođite da ga svi zajedno ispratimo, dostojanstveno, kako dolikuje. Da mu još jednom kažemo - hvala ti, maestro, za sve. Pamtiće te tvoj Novi Sad", poručili su organizatori, uz podsećanje da se svi pridržavaju propisanih epidemioloških mera.

Planirano je da se ceo događaj pod nazivom "Noć kad je Đole preplivao Dunav" traje do 21h.

Đorđe Balašević je juče sahranjen na Gradskom groblju u Novom Sadu, a preminuo je u petak u Kliničkom centru Vojvodine od posledica izazvanih virusom kovid 19.

  • Ahahahaja

    22.02.2021 19:14
    Informatika
    A što bih voleo da ovim hejterima bude dodeljeno ,ime ulice u kojoj žive, Đorđa Balaševića...pa kad im stignu računi...ahahajaj...
  • Novosadjanka

    22.02.2021 18:40
    U cemu je problem?
    Moze SNS skup! Moze Kopaonik!
    U cemu je problem onda sa ovim skupom?
  • svetisav

    22.02.2021 17:49
    samo da rata ne bude
    samo da AV ne bude,
    nek bude gradjana sto vise,..
    bez gradonacelnika naravno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti