Ne ignorišite oštećenja sluha - ovi slušni aparati vraćaju kvalitet životu

Naš sluh je dragoceno čulo - pomoću njega stvaramo sliku o svetu, komuniciramo, donosimo odluke. Svest o gubitku sluha nije na visokom nivou i zanemarujemo preventivne mere i redovne preglede.
Ne ignorišite oštećenja sluha - ovi slušni aparati vraćaju kvalitet životu
Foto: 021.rs
Oštećenje sluha nije nimalo retka pojava. Ukoliko preglasno slušate radio ili TV, teško pratite razgovor u bučnom okruženju, govorite suviše glasno, čujete, a ne razumete – vrlo je verovatno da treba da proverite sluh.
 
Pacijenti i dalje, zbog neprijatnosti nošenja, čekaju u proseku čak do sedam godina od uspostavljene dijagnoze do zakazivanja kod specijaliste za slušne aparate.
 
Provera sluha prvi je korak ka boljem sluhu u budućnosti, bez obzira na godine. Oštećenja sluha ne javljaju se samo kod starijih građana - mogu da budu nasleđeni, posledica oboljenja ili drugih okolnosti kojih možda nismo ni svesni. Stručnjaci su primetili da prođu godine dok se neko sa sumnjom da ima oštećen sluh javi na pregled, a te godine mogu da dovedu do napretka oštećenja.
 
Ukoliko specijalista, na osnovu pregleda, proceni da imate oštećenje sluha, preporučiće upotrebu slušnog aparata - pomagala koji u javnosti nezasluženo ima lošu reputaciju kao neka glomazna, nepraktična sprava. Međutim, istina je vrlo daleko od toga jer su današnji slušni aparati prosečnog kvaliteta izuzetno diskretni i moderni - nužno se ni ne vide, a tehnologija je uvela mogućnost da budu povezani na vaše telefone i druge uređaje. 
 
 
Šta poseduju moderni slušni aparati?
 
Slušni aparat je za sluh ono što su naočare ili sočiva za oči - uređaj za bolji život. Današnji moderni slušni aparati su malih dimenzija, bežični, prilagođeni svakom stepenu oštećenja, prilagodljivi i sa mogućnošću povezivanja na različite uređaje. U njih su ugrađene savremene komponente i vrlo su laki za kontrolu, a tehnologija toliko brzo napreduje da su ovi uređaji sve bolji iz godine u godinu. 
 
Odgovarajući slušni aparat postoji za svakog ko ima potrebu za istim – ali je prvo potrebno da se prihvati ta potreba i poseti stručnjak koji će pomoći u sagledavanju situacije i odabiru odgovarajućeg slušnog aparata.
 
Gde mogu da potražim najbolju uslugu?
 
Ukoliko želite da proverite svoj sluh, možete posetiti "Medicinsku elektroniku" u Novom Sadu. Iskusni stručnjaci proveriće vaš sluh i dati korisne upute za dalje, a u cilju odabira odgovarajućeg slušnog aparata. Ponuda aparata je velika i u skladu sa različitim potrebama, ali sada i po sjajnim cenama - u toku je poseban popust do čak 50% na pojedine modele, što je ponuda koju ne treba da propustite.
 
Slušni aparati imaju prilagođen dizajn i opcije koje će vam biti vrlo korisne. Upravljajte svojim diskretnim slušnim aparatom preko mobilnog telefona i aplikacije, birajte oblik i veličinu aparata, osetite finoću zvuka – najbolji izbor će vam značajno unaprediti kvalitet života. 
 
Stručno osoblje "Medicinske elektronike" pomoći će vam da, sa novim slušnim aparatom, uspostavite kvalitetan kontakt sa sredinom, smanjite jačinu govora, uključite se u razgovore sa ljudima i to sve bez bojazni da ćete biti "najslabija karika" u konverzaciji.
 
Slušni aparat vam može pomoći i kod tinitusa - zujanja ili šuma u ušima koji su krajnje neprijatni, trajni i poražavajući po kvalitet života.
 
Iskoristite specijalni popust, proverite svoj sluh i nabavite slušni aparat koji će vam promeniti život. Pozovite "Medicinsku elektroniku" na broj telefona 021/661-36-49 ili posetite slušni centar u Dimitrija Avramovića 4A. Detalje u vezi sa slušnim aparatima u ponudi saznajte na zvaničnom sajtu "Medicinske elektronike".

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.