Bodljikavom žicom protiv pasa na Limanu, u blizini se igraju deca

Bodljikava žica "protiv pasa", kojom je ograđen jedan deo javne površine između zgrada na Limanu, postavljena je jutros, u Šekspirovoj ulici iza broja 30.
Bodljikavom žicom protiv pasa na Limanu, u blizini se igraju deca
Foto: 021.rs
Kako stanari koji žive u blizini kažu, ogradu su postavile komšije kako bi sprečile pse da obavljaju nuždu u blizini njihove zgrade. 
 
 
Jedan od stanara iz okolnih zgrada kaže za 021.rs da je video dve osobe koje su postavljale bodljikavu žicu. 
 
"Žicu sam video oko 9:30 jutros, kada je i postavljana. Osobe koje su je postavljale kažu da im smeta što psi vrše nuždu u blizini njihove zgrade", rekao je stanar ne želeći da mu se objavljuje ime.
 
On je takođe dodao i da se deca svakodnevno igraju u neposrednoj blizini same ograde, kao i da je ograda u visini očiju malog deteta, što može da bude opasno zbog oštrih bodlji na žici. 
 
"Bodljikava ograda" visoka je oko 40 centimetara, uverio se reporter 021.rs. 
 
Prema nezvaničnim saznanjima, komunalna inspekcija će izaći na teren kako bi obeležili mesto trakama.
  • Milan

    26.02.2021 00:36
    Daleko je više vlasnika pasa ne kupi izmet za svojim ljubimcima nego onih koji kupe.

    Bahatost građana Novog Sada u konstantnom porastu. "Za primer" su i oni na Limanu sa dvorišnim stanovima, što na svoju ruku proširuju dvorišta, posebni primer je čovek sa Limana IV u Narodnog Fronta ulici, koji ne samo što je bespravno prisvojio deo dvorišta koji mu ne pripada već i GREBE AUTOMOBILE koji se sasvim uredno parkiraju na obeležen parking naspram njegovog dvorišta. GDE JE TU KOMUNALNA???
  • Nemanja

    25.02.2021 13:59
    @Svetlana NS
    Svetlana,
    Pas uglavnom obavi sve nužde ubrzo po izlasku u šetnju (logično). Dok dođe do parka, i boravi u njemu, najčešće ne radi ništa dalje od "obeležavanja", dakle, par kapi...
    Jedan sam od onih što istrčavaju psa van ograđenog prostora, razlog za to je jednostavan: sam prostor nadležne službe skoro pa i neodržavaju, prepun je rupa (moj pas je ozbiljno povredio dve noge upadom u iste), trava nikad nije obnavljana (sada je tamo blatište), neosvetljen je. Među nama vlasnicima koji se tamo okupljaju veži pravilo da čim pas krene da obavlja, ko god da prvi vidi skreće pažnju vlasniku da treba da pokupi. I ne vidim kakve to veze ima sa činjenicom da ste ugazili u "minu" u dvorištu udaljenom nekoliko stotina metara?
  • Detelinarac

    25.02.2021 10:47
    Najvise smeta ovima sto su iz stale dosli direktno na gradske ulice jer Boze moj, opanak se popapucio...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti