Menu 021

Raspisan nagradni konkurs "I nekad i sad, Neoplanta je Novi Sad": Napravi pobednički logotip i osvoji 3.000 evra

Vojvođanski "natenane" način života, ravnica, uživanje u životu, ali i tradicija koja se neguje, neprolazne vrednosti, kultura koja se gaji u svim segmentima svog delovanja, sve su to stvari zbog kojih je kompanija Neoplanta odlučila da promeni svoj vizuelni identitet i tako ojača svoju vezu sa gradom Novim Sadom, čiji latinski naziv nosi u svom imenu.
Novi Sad 05.03.2021. | 08:00 > 08:46
Naselje na levoj obali Dunava dobilo je prvi zvanični naziv Neoplanta 1748.godine, kada mu je carica Marija Terezija dodelila status slobodnog kraljevskog grada. Svaki narod koji ga je tada nastanjivao, preveo ga je na svoj jezik, a Srbi su ga nazvali Novi Sad. 
 
Neoplanta je zato raspisala nagradni konkurs za izradu kreativnog rešenja – logotipa, koji će dati šansu dizajnerima iz cele Srbije da pokažu svoje umeće i originalnost, te da osvoje 3.000 evra. Pravo na učešće u konkursu imaju svi punoletni građani, studenti, početnici, dizajneri i svi maštoviti kreativci koji će razumeti i na najkreativniji način pokazati da razumeju vrednosti za koje se kompanija zalaže.
 
 
Nagradni konkurs, koji traje od 1. marta do 5. aprila 2021. godine, sprovodi se na sajtu Neoplante. Tu se nalaze sva pravila i smernice za izradu kreativnog rešenja – logotipa, a svoja vizuelna rešenja učesnici šalju na e-mail adresu organizatora sirokokonkurs@neoplanta.co.rs
 
Nakon što se konkurs zatvori 5. aprila, u ponoć, tročlani stručni žiri, koji čine predstavnici kompanije Neoplanta, grada Novog Sada i Akademije umetnosti u Novom Sadu, odlučuju koji rad je pobedio, a ime dobitnika će biti objavljeno 29. aprila 2021. godine na OVOM LINKU
 
"Važno je da napomenemo da učesnik mora da bude punoletni pojedinac, ne grupa autora, koji može da učestvuje sa maksimum tri kreativna rešenja. Prema tome, dragi kreativci, dobro proučite uslove konkursa, razmislite i napravite svoje pobedničko rešenje, jer vas samo mesec dana deli od moguće pobede. Srećno!", poručuju u Neoplanti.
Autor: Zakupljeni prostor
Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
O nama Oglašavanje Kontakt Impresum Uslovi i pravila korišćenja Pošalji vest