Dvorište na vrhu zgrade - penthaus stanovi Emerald Hilla

Ukoliko porodične prijatelje želite da dočekujete u komforu luksuzne vile, ali u stambenoj zgradi, onda su penthausi Emerald Hilla mesto na kojem se vaše želje ostvaruju.
Udobnost dvorišta, mir zelenila, prostor za roštilj sa prijateljima, ali bez obaveza koje za sobom povlači održavanje kuće i okućnice, samo su neke od stvari koje penthausi nude. U Emerald Hillu upravo i grade objekte sa penthausima koji su tu da pruže svu udobnost koja vam je potrebna.
 
"Imamo vanserijsku ponudu stanova sa dvorištem na vrhu naših novih zgrada, Emerald Garden Residence, na Detelinari, na uglu ulica Janka Čmelika i Orlovića Pavla i Emerald Danube Residence, na granici Limana 4 i Telepa, u Ulici Sime Matavulja br. 5. Zamislite se kako se opuštate u sopstvenom dvorištu na vrhu zgrade, s pogledom na ceo grad, plavim nebom iznad glave, u hladu suncobrana, s kućnim ljubimcem koji se igra u zelenilu, izmamljujući vam osmeh", poručuju u Emerald Hillu.
 
Da li biste voleli da organizujete druženje sa svojim prijateljima, pod zvezdama, ali u okviru svog stana uz kotlić, roštilj ili neku drugu vrstu kolektivne zabave? Naročito u doba pandemije, koja nameće novu realnost življenja, u uslovima moguće izolacije, ograničenog kretanja, posedovanje sopstvenog prostora na otvorenom je conditio sine qua non udobnog stanovanja. Dvorište podiže kvalitet života na viši stepen.
 
  
 
"Iz ponude izdvajamo četvorosobni, trostrano orijentisani penthaus stan u objektu Emerald Garden Residence, površine 111 kvadratnih metara sa krovnom terasom – dvorištem većim od 200 kvadrata. U istoj zgradi imamo i penthause od 83 i 86 kvadratnih metara. U našoj Emerald Danube Residence imamo trosoban penthaus od 77 metara kvadratnih sa krovnom terasom", dodaju u Emerald Hillu.
 
Mnogo prirodne svetlosti, strujanja vazduha, osećaj slobode, pogled bez premca jesu karakteristike naših penthaus nekretnina. Iskoristite retko dostupnu, jedinstvenu priliku da život učinite punim udobnosti i uživanja.
 
Ako želite da živite u penthausu, sada imate mogućnost, poručuju u Emerald Hillu.
 
"Treba od života uzeti ono što zaslužujemo i što vredi. U svetu je već godinama trend više srednje klase, kupovina penthaus apartmana koji donose prijatnost života u kući, ali na centralnim gradskim lokacijama", zaključuju u Emerald Hillu.
 
Sada je šansa. Pozovite 069 820 88 80 i kupite sebi penthaus kakav zaslužujete i želite.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti