Grad za više od 210.000 evra kupuje kamion vatrogascima

Gradska uprava za komunalne poslove raspisala je tender za kupovinu kamiona za novosadske vatrogasce, saznaje 021.rs.
Grad za više od 210.000 evra kupuje kamion vatrogascima
Foto: 021.rs

Vrednost javne nabavke je 25 miliona dinara, a radi se o nastavku višegodišnje prakse da Novi Sad svake godine kupi vozilo ili drugu opremu za vatrogasce.

Ovaj put se kupuje navalno vozilo, koje spada u ona koja prva izlaze na intervenciju.

Prema specifikacijama iz tendera, kupuje se kamion koji ima rezervoar za vodu od 3.500 litara i rezervoar sa penom od 200 litara.

Kabina omogućava prevoz vozača i pet vatrogasaca, a sadrži i drugu raznu opremu koja se koristi prilikom gašenja požara i drugih tehničkih intervencija.

Rok za dostavljanje ponuda na tenderu je 19. mart.

  • Garica

    05.03.2021 08:04
    otkud sad
    Grad kupuje?? Pa zar ne kupuje Vučić? Onako, kupi i svečano dotera u Novi Galensad, a dočekaju ga Vučević, Dodik, Vulin (u uniformi)...
  • Dragan

    05.03.2021 07:19
    Eh
    50 mercedesa da bi gradonačelnik svoju ogromnu zadnjicu sa svojim muvama vizio i jedan alo jedan,da ponovim jedno vatrogasno vozilo.Kod nas bio požar na šedtom spratu ,razmotali creva pustili bofu.Kad voda počela da šiklja na svim spojevima creva.Pa onda trk novo crevo,ovo sklanjaj.
  • Max

    04.03.2021 21:17
    To nije nista u odnosu na cifre koje se uzimaju da bi gradjevinska mafija harala gradom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.