Novosadske pijace danas rade do 12h, sutra će biti zatvorene

Novosadske pijace tokom vikenda radiće skraćeno.
Novosadske pijace danas rade do 12h, sutra će biti zatvorene
Foto: 021.rs
U subotu pijace rade do 12h.
 
U nedelju pijace neće raditi.
 
Na svim novosadskim pijacama obavezno je nošenje zaštitnih maski i držanje neophodne distance, navode u "Tržnici".
 
"Tržnica" je juče saopštila da će pijace za vikend raditi redovno, a danas navode da je to promenjeno, u skladu sa donetom Uredbom Vlade Srbije.
  • Klackalica

    07.03.2021 06:47
    Mozga bez
    Koji genijalci. Koncentrisali ljude da vikendom odu na pijacu u 3-4 sata, umesto da se rasporede u 10-12 sati da su radile normalno. Pa da, valjda se zaraza manje širi ako je više ljudi na jednom mestu u isto vreme. Mozga bez...
  • Malo sef

    06.03.2021 20:04
    Malo nije
    Vlada06.03.2021 • 12:57
    Pa juce je bila vest na ovom portalu da ce pijace raditi normalno! Ovo mi vise lici na to da je neki dusebriznik iz Trznice resio da iskoristi situaciju i da da malo oduska ekipi.
    Malo teretana, malo posao.
    Malo kontrola nosenja maski, malo teretana...
    Petkom ranije...
  • A

    06.03.2021 17:48
    A
    A što se bunite,sa.i ste glasali za ovu vlast koja prima novce od zapadnih i domaćih "brizmisena". Normalno daće veliki strani marketi raditi a mali prodavac nemože. Nikom ništa nejće biti nadoknađeni još će morati da plati sa kamatom po običaju,pa vi opet glasajte uzeće svima crno ispod nokta!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti