Grad daje 6,3 miliona za održavanje četiri fontane

Za održavanje fontana kod Promenade, na Keju, u Kampusu i u Katoličkoj porti u novosadskom budžetu pripremljeno je 6,3 miliona dinara.
Grad daje 6,3 miliona za održavanje četiri fontane
Foto: 021.rs

Kako je 6,3 miliona samo procenjena vrednost radova, možda će i manje novca biti utrošeno, jer je Gradska uprava za komunalne poslove raspisala tender za izbor firme koja će se brinuti o ove četiri fontane.

Kako se može videti u konkursnoj dokumentaciji, za sve četiri fontane se traže skoro isti radovi, samo je razlika u količini, jer se ipak radi o četiri različita sistema.

Firma koju angažuje grad da vodi računa o fontanama moraće da ih pere nekoliko puta godišnje, svaki ili svaki drugi dan tokom rada će morati da vodi računa o filterima, a moraće i da dopunjuju vodu dva do četiri puta mesečno. Tu su i ostali radovi koji su neophodni za neometano funkcionisanje fontana.

Rok za dostavljanje ponuda na tenderu je 18. mart.

  • Лиманац

    12.03.2021 15:21
    Када ћете оспособити фонтане у блоковским двориштима на Лиману 2, 3 и 4?! У оно време су изграђене, а вама тешко да пустите воду и одржавате их...
  • Toma

    12.03.2021 13:57
    kic i estrada
    Sve te nazovi fontane su odvratne, realno.
    Prvo su kic i neukus od kamena za groblja i stepenista, drugo su musave i trece pola ih ne radi u potpunosti.

    Prodjite malo po Evropi da vidite kako izgledaju fontane u kulturnom svetu, a ne kako turbofolk zamislja.
  • rodjo

    12.03.2021 10:34
    da li
    ce ONI isti, koji su dobijali unazad tender godinama proci ponovo, ljudi uzmu pare fontane ne rade ili rade 2-3 dana, pa šatro popravka ,lovu u džep,a celo leto ne rade,puste je u oktobru

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti