Bacao kokošku na Mariniku Tepić i pretio joj, sad se doselio prekoputa nje

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić rekla je da je "neverovatno da od onolikog Novog Sada, Tomislav Lovreković izabere da se doseli baš deset metara prekoputa njenog stana".
"Tu se doselite posle svih napada, ležanja u pritvoru od 30 dana, sa direktnim pretnjama smrću, sa napadima pre samo mesec dana u Pančevu na javnoj konferenciji za novinare", rekla je Tepić.
 
Na pitanje da li strahuje zbog doseljavanja Lovrekovića u njen komšilik, navela je da "apsolutno neće promeniti svoje ponašanje, niti kretanje".
 
"Verujem da će, ipak, neki odgovorni i čestiti policajci, koji nam do sada pomažu, što je jasno iz svega onoga što radimo, smognuti snage da reaguju i ovoga puta na vreme, dok ne bude prekasno", rekla je Tepić.
 
Dodala je da "ako neko hoće da se obračuna sa nekim, to će učiniti usred bela dana i ništa ga neće u tome sprečiti".
 
"S druge strane, trudimo se, evo ovako i u zajedništvu i ohrabreni ljudima, da se ne okrećemo iza sebe, jer kada to budemo počeli da radimo, ovi zločinci nad našom državom i našim građanima su pobedili. Ja nemam nameru to da radim, iako me ljudi upozoravaju i mole da pripazim i tražim procenu bezbednosti", napomenula je.
 
Prema njenim rečima, "Lovrekovićev stan verovatno plaća neko drugi".
 
Tepić je rekla da se "dobro zna da je on saradnik predsednika Srpske desnice Miše Vacića i da je imala probleme od novembra 2017. godine, kada je u Narodnoj skupštini otvorila pitanje šta radi britanski desničar Džim Douson u Srbiji, koji je imao najbližu saradnju sa Vacićem i Lovrekovićem".
 
Nakon toga je u centru Beograda napisan grafit "Marinika, shvati, nećemo stati", a mesec dana kasnije Lovreković je uhapšen, jer je na portalu čiji je urednik napisao da "treba eliminisati i ućutkati sve Marinike, prvo snajperski, a onda artiljerijski".
 
Pre nešto više od mesec dana, Lovreković je u pravcu Marinike Tepić bacio živu kokošku, tokom konferencije za medije koju je držala ispred sedišta Srpske napredne stranke u Pančevu.
 
  • Zare

    16.03.2021 10:25
    Mozda se zaljubio, pa ne ume drugacije da iskaze emocije. U svakom slucaju je oposednut.
  • HRTKOVCI II

    15.03.2021 12:02
    Režija ratni zločinac Šešelj
    Od oktobra nova fabrika mozgova u Padinskoj Skeli.
  • Bili Bilbord

    15.03.2021 08:14
    Zombilend
    Od "Vučiću pederu" do "Vučiću Bože moj jedini", neko bi rekao predalek je put, ali ne i za Novosadskog Martinovića...Poturica gori od Turčina je ovih dana vaskrsla, ali nikada zamrla Narodna uzrečica, a sve ih je više kako beda postaje veća, jer nije to obična beda, već Napredna, ona s Boljitkom u srcu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti