Vakcinacija građana koji nemaju poziv eUprave do daljeg na Novosadskom sajmu

Vakcinacija građana koji nisu dobili poziv preko eUprave, a prethodno su se prijavili za imunizaciju, nastaviće se danas, 15. marta na Novosadskom sajmu.
Vakcinacija građana koji nemaju poziv eUprave do daljeg na Novosadskom sajmu
Foto: 021.rs
Ovakva vakcinacija biće moguća, kako navode u Domu zdravlja "Novi Sad", do daljeg. Vakcinacija građana koji nisu dobili poziv obavljaće se u Hali 1, od 8 do 18 časova.
 
Uporedo sa tim, na Novosadskom sajmu se obavlja i vakcinacija građana koji su dobili poziv od eUprave. Radno vreme tih vakcinalnih punktova je od 8 do 20 časova.
 
Podsetimo da je prvobitno najavljeno da će se vakcinacija građana koji nisu dobili poziv od eUprave obavljati ovog vikenda.
 
Inače, do sada je u Novom Sadu vakcinisano oko 125.000 građana.
  • Dušica

    18.04.2021 19:02
    Fajzer vakcine
    Prijavila sam supruga koji ima 56 godina, ćerku koja ima 29 godina i sina koji ima 22 godine preko eUprave i za tri nedelje su dobili Fajzer vakcinu. Nismo imali nikakvu vezu, već sam ih redovno prijavila.
  • Miodrag

    19.03.2021 17:47
    Za Jelenu
    Nije tacno za Fajzer da je potrebna veza. Ja sam dobio. Prijavio sam se odmah kad je moglo preko e uprave i jesam duze cekao ali sam je dobio pre dve nedelje.
  • Hm...

    15.03.2021 11:37
    Ja bio u sad u subotu po pozivu na prvu dozu, bilo mi je zakazano za 17 časova. Bilo nas petoro na ulazu, uputili nas na glavnom ulazu gde treba. Onaj ko se prijavio preko portala, a dobio je obavestenje SMS-om, ili meilom,(ili oba u mom slučaju) u meilu je dobio upitnik koji može da se skine, popuni, odštampa i ponese se sa sobom na vakcinaciju jer sadrži QR kod i pokazuje se na ulazu i dežurnoj sestri, koja vas odmah uputi gde treba kako biste što manje čekali. Čekao sam ispred ordinacije možda desetak minuta, jer je nekoj devojci pre mene valjda pritisak bio povišen pa je bila malo duže unutra, i morala je da izađe da se smiri ili šta već...Ušao, seo, merili mi pritisak, temperaturu, saturaciju, proverili podatke koje sam naveo u prijavi, da li bolujem od neke bolesti, da li uzimam neku terapiju, da li sam pušač, visina, težina, itd. Kod sestre dobio inekciju, otišao po potvrdu i izašao napolje, nisam sedeo 15 minuta kao što rade neki zbog reakcije. Reakciju nemam nikakvu, osećaj tupog bola koji sam osetio oko 21.30 h.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti