VIDEO: Fruška gora se zabelela pod snegom, vozačima se savetuje dodatni oprez

Na Fruškoj gori i Iriškom vencu pada sneg.
Prvo su jutros padali kiša i susnežica, da bi u toku prepodneva prešli u ozbiljne snežne padavine.
 
Vozačima se savetuje da obrate posebnu pažnju kako voze.
 
 
Kako je najavio RHMZ, sneg će padati i na jugozapadu Srbije. Najznačajnije povećanje visine snežnog pokrivača se očekuje u brdsko-planinskom području jugoistočne Srbije u noći od ponedeljka ka utorku, i to za 10 do 30 cm za 12 sati.
  • Ime

    15.03.2021 18:21
    Naslov
    Ima li kog drveta tamo?
  • Zmaj iz NS

    15.03.2021 14:10
    Jupi
    A juce jos bilo lepo vreme na Crvenom cotu i sumskim putem ka manastiru Mala Remeta, idealan dan za setnju. Jedina smetnja su izrovani smski putevi od traktora i skvadova.
    Neka samo pada ... Nadam se da ce bar malo usporiti i omesti secu sume oko Crvenog cota posto suma sada vise lici na rasadnik vocki nego na sumu. Vazi isto i za ostale delove Fruske gore, samo se sece i sece ... postace golet ako se to ne spreci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti