Meštanin Žablja stradao u požaru u kući

Pedesetdvogodišnji meštanin Žablja Zoran K. stradao je juče u požaru u kući u Žablju, na kraju sela, gde je živeo sam.
Meštanin Žablja stradao u požaru u kući
Foto: 021.rs
Bio je, kako komšije navode za Dnevnik, slabo pokretan i pretpostavlja se da nije na vreme uspeo da pozove pomoć.
 
Požar je buknuo, kažu, tokom noći.
 
Komšije su pozvale vatrogasce koji su odmah, s dva vozila, izašli na teren, a mogli su samo da konstatuju smrt čoveka. Požar je već bio zahvatio celu kuću, a uzrok požara nije poznat.
 
Prema rečima meštana Žablja, ovo je u poslednjih desetak dana već četvrta kuća u kojoj su vatrogasci morali da intervenišu. Tokom prošle nedelje gasili su požar u kući koja se nalazi na samo nekoliko metara udaljenosti od ove u kojoj se sada desila tragedija. Osim toga, meštani pale travu, zbog čega vatrogasci takođe često moraju da intervenišu.
  • Dusica

    26.03.2021 22:53
    Meštanka zablja
    Bas me zanima koji je to komšija koji je video da kuća gori u toku noci a ne ujutru pa nije prišao da pomogne zanima me kako moze da spava mirno taj necovek taj što kleveta okolo i broji kuće koliko je izgorelo i za koliko dana ko pali travu pa ima posla sa vartogascima a niko ne vidi da se tokom cele godine zagadjujemo kravama koje nam šetaju po dvorištu i ulici kao po modnoj pisti nemoze da se živi od cobana i krava a pitamo se i kako da nem deca odu čista do škole pa nema kuda da prodju od krava jel sad tu postoji zakon
  • pista baci

    26.03.2021 10:01
    "Osim toga, meštani pale travu, zbog čega vatrogasci takođe često moraju da intervenišu."


    u madjarskoj je kazna od 500 do 3000 evra kazna za neovlasceno paljenje trave koje je iskljucivo u nadleznosti tamosnjih nadleznih sluzbi.
  • Dragan

    26.03.2021 09:04
    Ah
    Strašno slabo pokretan čivek a niko id komšija da ga obiđe s obzirom da znaju da je slabo pokretan Drugo šta slabo pojretan traži sam u kući-jel postoji i čemu služi socijalba služba.Zamislute samo tek slep čivek,sam pa taj ni do svoje kuhinje,wc ne može da dođe.I tkzv kućno lečenje kako samac da se kućno leči sam sebe ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.