Vakcine "Sputnjik" trenutno nema u Novom Sadu, građani greškom pozvani da je prime

U Novom Sadu je došlo do zastoja u vakcinaciji "Sputnjikom v" i ove vakcine trenutno nema, saznaje 021.rs.
Vakcine "Sputnjik" trenutno nema u Novom Sadu, građani greškom pozvani da je prime
Foto: 021.rs
Građani koji su nam se javili, kažu da su bili pozvani na revakcinaciju "Sputnjikom v", ali da im je, kada su otišli, i juče i danas rečeno da vakcine ne mogu da prime.
 
Kako za 021.rs kaže glavni tehničar Doma zdravlja "Novi Sad", Nenad Vukas, e-uprava je greškom uputila pozive građanima da juče i danas dođu na Novosadski sajam da prime rusku vakcinu.
 
Kako navodi, ove vakcine trenutno nema jer još nije završena procedura odobravanja poslednje količine koja je stigla u našu zemlju. Svaka isporuka vakcina mora da prođe postupak verifikacije u Agenciji za lekove.
 
Sada se čeka da poslednje količine koje su stigle iz Rusije prođu ovu proceduru i, kako kaže Vukas, iz Doma zdravlja će obavestiti građane kada vakcinacija "Sputnjikom v" bude nastavljena.
  • NADA MILOVANOV

    03.04.2021 17:29
    Vakcine??!!
    Moja porodica i ja čekamo mesec i po dana posle DRUGE PRIJAVE. Zašto?! Evo mi hoćemo da se vakcinišemo i? Suprug i ja hronični bolesnici, radimo sa ljudima, ćerka novinar-pr. Kažu stigao Fajzer, stigao Sputnjik, stigao Sinofarm... Pa jel' ima za nas Novosađane?
  • Nebojša Maksimović

    01.04.2021 13:22
    Sputnik 5
    Dana 24.02.2021. sam preko E-uprave podneo zahtev-interesovanje za vakcinaciju protiv kovida vakcinom Sputnik 5. Pratim šta se dešava u NS obzirom da je u utorak 23 stiglo još 100.000 vakcina ruskog proizvođača. Nadam se da ću uskoro biti kontaktiran sms-om kako bi se vakcinisao. Otac sam troje dece. Želim svom medicinskom osoblju iskazati poštovanje na ogromnom trudu oko vakcinacije i lečenja epidemije kovid.
  • Slavka Radić

    30.03.2021 16:43
    Vakcine
    Draga braćo Srbi u Srbiji! Blago rečeno, začudjena sam većinom ovih negativnih komentara. Što se tiče ove proklete epidemije, vaša vlast se valjano i na vrijeme pobrinula za svoj narod od samog početka epidemije pa do sada. Dovoljno je pogledati brojke, stanje u zemljama članicama EU i u okruzenju - to su vam argumenti! Ili ste slijepi, nezahvalni ili trazite dlaku u jajetu ili ne zelite da vidite benefite koje vi u Srbiji imate? Gdje je nestala ona hrišćanska, jevandjelska zahvalnost? Ne trebamo se čuditi, što se Gospod jedi zbog nas nezahvalnih. Molim se, da se Srbi sloze i oboze

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti