Ponovo raste broj kovid pacijenata u novosadskim bolnicama

U bolnicama u Novom Sadu je posle nekoliko dana stagniranja i blagog pada broja obolelih od kovida ponovo došlo do značajnog rasta.
Ponovo raste broj kovid pacijenata u novosadskim bolnicama
Foto: 021.rs

U bolnicama danas leži 411 pacijenta, što je za 13 pacijenta više nego dan ranije, a na respiratorima je 38 osoba što je za jedan više.

Gledano pojedinačno po zdravstvenim ustanovama, u Kliničkom centru Vojvodine je 320 pacijenta obolelih od kovida, što je za devet više nego u četvrtak. Na respriatorima je 25 osoba, dok ih je dan ranije bilo za jedan manje. Na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici se leči 91 pacijenat, odnosno ima za četvoro više obolelih. Na respiratorima je i dalje 13 obolelih.

S druge strane, nije poznato da li je neki pacijent preminuo ili otpušten sa lečenja, jer zdravstvene ustanove više od godinu dana ne daju ove podatke.

  • BjelogrdicBezMorala

    02.04.2021 11:18
    @ozvalavljen
    A-ha-ha-ha! Bravo!

    Pa da, tako ćemo ostati i dalje lideri u regionu!

    A onda neka se i dalje čude zašto je narod sluđen, zašto im niko ne veruje!

    Škole ste učili, sve najbolje znate šta treba da radite, narod vas je poštovao, dokle ćete pristajati da vas nipodaštavaju?!
  • dino badjo

    02.04.2021 11:01
    !
    Broj pacijenata raste, a drugi naslov je da premijerka najavljuje popustanje mera na danasnjoj sednici. Ima li smisla u svemu ovome i u svemu sto ova vlast radi?
  • ozvalavljen

    02.04.2021 09:47
    Mouth saliva
    "jer zdravstvene ustanove više od godinu dana ne daju ove podatke."

    Nista cudno za neprikosnovenog lidera regiona.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.