Otvoreni bazen na Spensu do kraja jula

Iako je gradska vlast najavljivala da će novoizgrađeni bazen kod Spensa biti otvoren polovinom jula, on će prema rečima direktora Spensa Borisa Barjaktarovića Novosađanima biti na raspolaganju od poslednje nedelje ovog meseca.

Iako je gradska vlast najavljivala da će novoizgrađeni bazen kod Spensa biti otvoren polovinom jula, on će prema rečima direktora Spensa Borisa Barjaktarovića Novosađanima biti na raspolaganju od poslednje nedelje ovog meseca. Rok je pomeren zbog , kako kaže, neplaniranih radova.

"Nije bilo problema sa novcem, ni sa voljom, prosto je bilo neplaniranih radova", rekao je Barjaktarović za RTV. Bazen će biti na raspolaganju građanima ceo dan, jer neće biti treninga plivačkih klubova. Za razliku od onih na Sajmištu, za ovaj bazen neće biti celodnevnih ulaznica, jer će raditi u smenama od po tri sata.

Cena ulaznica će biti za odrasle 220, za decu 150 dinara, dok je za noćno kupanje potrebno izdvojiti 250 dinara.
Izgradnju finansiraju Ministarstvo za sport i omladinu i Grad Novi Sad, a vrednost projekta je 130 miliona dinara.

  • @Student

    04.07.2011 07:42
    A ko je zaludni lezilebović koji svoju nesposobnost pokriva večitim studiranjem za roditeljkse pare, taj nek od... u skokovima:P
  • Miki

    04.07.2011 05:54
    @student
    Zbog studenata sa kartama sa popustom i ne može da se pliva, nagrnete kao neka horda. Ne mislim na studenete koji stvarno dođu da plivaju, što se mene tiče može i džabe karta za vas, nemam ja ništa od toga. Mislim na većinu koja dođe da otpada, ne zna šta će od dosade, a drugima smeta.
  • Bane

    04.07.2011 05:31
    Zbogom
    Nikad te ne videh, a vec ti kazem zbogom....
    Otvoreni bazen nije isto sto i zatvoreni da odes da se brckas 3 sata i zato kesiras 200 dinara. Treba uzivati u letu i ceo dan na bazenu.... Bas me zanima kako ce ih terati sa bazena ha ha

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti