FOTO: Presađene japanske trešnje zbog gradnje podzemne garaže kod Banovine

Radnici Gradskog zelenila presadili su pet japanskih trešanja sa zelene površine kod Banovine na parking kod Skupštine grada.
FOTO: Presađene japanske trešnje zbog gradnje podzemne garaže kod Banovine
Foto: 021.rs
Kako su za 021.rs naveli u Gradskom zelenilu, japanske trešnje su presađene na prostor rekonstruisanog parkinga u Ulici Žarka Zrenjanina zbog planirane izgradnje podzemne garaže ispod zelene površine kod Pokrajinske skupštine. 
 
Dodaju i da je presađivanje urađeno u ovom trenutku zbog pogodnog vremena i kako bi se obezbedio život ovih stabala, jer u periodu pune vegetacije nije moguće presađivanje biljaka.
 
Parking iza Skupštine grada završava se ovih dana i uskoro će, posle nekoliko meseci radova, biti otvoren. Početak gradnje podzemne garaže kod Pokrajinske skupštine očekuje se sledeće ili tek 2023. godine, u zavisnosti od toga kada koncesionar krene u radove.
  • suludo

    06.04.2021 15:54
    Potpuno odsustvo koordinacije gradskih službi.

    Večito tako - Zelenilo posadi drveće, poseje travu, a onda za nedelju dana dođe Toplana ili Vodovod i to raščerupa i raskopa zbog redovnog remonta.

    Ne samo da se zelenilo uništi i nikad ne vrati u stanje kako je bilo, nego ovo nas Novosađane košta, to je bacanje naših novaca.

    Ali dok god NS vlast čine beogradski poltroni i ljudi koji ne vole svoj grad, tako će biti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti