Mirović: Projekat auto-puta Beograd - Zrenjanin - Novi Sad napreduje, do kraja godine radovi na prvoj deonici

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović sastao se danas sa predstavnicima kineske kompanije "China Shandong International Economic", predvođenim direktorom njenog ogranka Džang Điančaom, sa kojima je razgovarao o izgradnji auto-puta Beograd - Zrenjanin - Novi Sad.
Taj projekat će realizovati ova kompanija.
 
"Projekat brzo napreduje i očekujemo da do kraja godine počnu radovi na prvoj deonici na delu puta između Beograda i Zrenjanina. Pokrajinska vlada će pomoći, u koordinaciji sa lokalnim samoupravama, u pripremi projektno-tehničke dokumentacije, kako bi što pre počela realizacija ovog velikog poduhvata, auto-puta koji je od ogromnog značaja za Vojvodinu, Srbiju i sve naše građane", rekao je Mirović.
  • brka

    15.04.2021 07:19
    voli igor ta asfaltiranja, tunele, mostove...
    zna kako je sa cementom i behatonom dobro prosao da ne kazem odskocio i sada para nosom oblake... dajte mu tunel vise ga niko nece videti.... hudini za kes
  • Zrenjaninac

    14.04.2021 19:33
    Baš
    Miroviću, kada će inspekcija izdati nalog da se konačno pusti u pogon nova Fabrika vode u Zrenjaninu čiju izgradnju nije platila ni opština, ni pokrajina, ni majka Srbija, već će je otplatiti građani krog veću cenu vode? Pa i predsednik i premijerka su odavno obećali da će pitanje pitke vode u srcu Banata u 21. veku brzo biti rešeno.
  • Dragan

    14.04.2021 19:00
    Ah
    Isti ovaj otvorio početak izgradnje "druge etape železničkog čvora Novi Sad "početkom devedesetih-pitanje zakorovljenu ledinu vidimo a drugu etapu jok,a železničkavstanica postaje straćara kojavse od autobusa ne vidi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti