BIG Novi Sad postaje još veći: Otvoreni Decathlon, Pepco i Aksa, uskoro stiže i Maxi

Od 15. aprila BIG Novi Sad postaje veći za još tri velika brenda: Decathlon, Pepco i Aksa, dok Maxi supermarket stiže 6. maja.
Čuveni francuski sportski brend Decathlon svoju prvu prodavnicu u Srbiji otvorio je 2019. godine u beogradskom BIG Fashion Parku, a sada stiže i u BIG Novi Sad na 2.500 kvadratnih metara. Decathlon je sinonim za sportsku opremu pristupačnih cena, dostupnu svim uzrastima, rekreativnim sportistima, sportistima početnicima, ali i ambicioznim i pasioniranim obožavaocima indoor i outdoor sportova. 
 
Evropski lanac diskont prodavnica Pepco u ponudi ima odeću za celu porodicu, kao i proizvode za domaćinstvo po najnižim cenama. 
 
Domaći brend Aksa prati inovacije na tržištu dečije opreme još od 1996. godine, a u njihov slogan "Sve za bebe na jednom mestu" sada se mogu uveriti i posetioci BIG centra, sa novim, proširenim konceptom. 
 
Poznati lanac Maxi supermarketa učiniće kupovinu u BIG-u još lakšom jer sada nakon šopinga odmah možete da kupite i sve što vam je potrebno za ukusan obrok sa porodicom. 
 
 
"Kompanija BIG CEE duže od decenije nastoji da svojim posetiocima omogući najbolje šoping iskustvo. Zato pažljivo osluškujemo njihove potrebe i trudimo se da ih zadovoljimo. Proširenje BIG-a u Novom Sadu samo je dokaz toga, a brendovi kao što su Decathlon, Pepco, Aksa i Maxi upotpuniće već odličnu ponudu koju imamo. Kao i do sada, nećemo se zaustaviti na ovome, nastavljamo da pratimo trendove i budemo još bolji", ističe BIG menadžment.
 
U BIG centrima svakodnevno se primenjuju najviše mere prevencije. Centri se dezinfikuju, postavljeni su brojni sanitizeri i dezobarijere, pojačana je kontrola higijene u toaletima, svi zaposleni striktno poštuju mere, a na raspolaganju je i korona redar koji vodi računa o svemu navedenom. 
ShopiNS

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

"Dani poljoprivrede" na Novosadskom sajmu

Manifestacija "Dani poljoprivrede", koja se održava u onlajn formatu, počela je na Novosadskom sajmu, a u fokusu događaja biće subvencije i novčani podsticaji poljoprivredi i ruralnom razvoju.

Najviše su plate pokrajinskih ćata

Tokom februara drastično su povećane zarade službenika u administraciji Vojvodine, pa su po primanjima daleko premašili i dosadašnje rekordere, zaposlene u državnim javnim preduzećima.