FOTO: Pokloni za drage osobe u Art Still radionici nakita Milice Stanivuk

Nakit nije samo odraz životnog stila i smisla za modu, već šalje poruku o našem karakteru.
FOTO: Pokloni za drage osobe u Art Still radionici nakita Milice Stanivuk
Foto: 021.rs
Svaki komad nakita drugačije će stajati na različitim osobama, baš kao i parfem i time zaokružiti unikatnu priču svakoga od nas. Odličan je kao dopuna odevne kombinacije, dok njegovim izborom kreiramo lični izraz. 
 
Elegancija, prefinjenost ili pak ležeran modni detalj i komad nakita za svaki dan može se pronaći u onlajn prodavnici Art Still tima.
 
 
Kada poželite da obradujete dragu osobu originalnim poklonom, ali i da mu pritom date lični pečat i posvetu, inspiraciju i rešenje lako ćete pronaći u Art Still radionici nakita Milice Stanivuk, koja se ovim poslom predano bavi skoro 20 godina.
 
 
Za one koje cene italijanski stil u ponudi je bogata kolekcija Bigotti satova za žene  i muškarce.
 
 
Tako je za dame odličan izbor ženski Bigotti srebrni elegantni ručni sat sa cirkonima i crnom kožnom narukvicom koji odiše elegancijom, dok su svi detalji pažljivo stilizovani. 
 
Nepogrešiv izbor za muškarce je Bigotti multifunkcionalni crni srebrni sportski ručni sat sa metalnom narukvicom, a u čitavu ponudu možete zaviriti jednim klikom OVDE
 
Art Still minđuše sa kristalima različitog dizajna, nakit od poludragog kamena i perli, prstenje sa cirkonima ili personalizovani nakit - srebrni lanac sa figurama porodice je nešto što ostaje vredno uspomene, a ovaj kreativni tim izlazi svima u susret i može da realizuje nakit kakav poželite.
 
 
Bilo da je u pitanju venčanje, veridba, rođendan ili pak kupovina za sebe ili jednostavno poklon bez povoda, u bogatoj ponudi minđuša, prstenja, privezaka, ogrlica, setova, satova renomiranih brendova ili personalizovanog unikatnog nakita - za svakoga postoji odgovarajući poklon, samo ga treba vešto izabrati.
 
Zato vam u susret izlazi Milica Stanivuk koja je nakitu posvetila svoj život i za koju je ovo mnogo više od posla - a svemu prethodi posebna emocija i životna ohrabrujuća i motivišuća priča. Pre skoro 20 godina je odabrala da njena staza ljubavi i uspeha bude utabana izradom posebnog nakita, kojim će mušterije ostavljati zadovoljne i sa širokim osmehom.
 
Kako je sve počelo?
 
Milica Stanivuk je rođena u Winendenu u Nemačkoj, a kada je prepoznala da je njen poziv umetnost izrade magičnog nakita, od 2001. godine se usavršavala u Zlatarskoj radnji "Smieško", u Jevrejskoj ulici.
 
Najtužniji momenat bio je kada joj je otac preminuo 2005.godine, ali i prelomni u karijeri jer joj je ostavio mogućnost da u Novom Sadu sledeće godine otvori svoju radionicu nakita i osnuje sopstveni biznis, od kojeg je danas napravila brend. 
 
Radnja je potom preseljena u Žabalj 2007. godine i od tada je na toj adresi. Zbog emotivne povezanosti je ovo za Milicu mnogo više od posla, jer smatra da joj je otac ostvario san da ima svoju radionicu i u njoj stvara umetnost kakvu je oduvek volela i cenila.
 
Art Still je i danas na istoj adresi u Žablju, a široka paleta proizvoda dostupna je na sajtu uz onlajn kupovinu, sa svim prethodnim konsultacijama.
 
 
Baš zbog toga što je radionica osnovana kao želja za ispunjenjem jednog sna, tu i leži njena magija. Milica i njen mali tim sa ljubavlju kreiraju posebne komade nakita kombinujući srebro, poludrago kamenje, kristale i cirkone. 
 
 
"Srebro je naš favorit zbog svojih neverovatnih osobina, kao što su čistoća, dobra provodljivost toplote i antibakterijsko svojstvo", navodi Milica Stanivuk.
 
Usavršavajući se godinama, Milica je pohađala i brojne radionice, a posebno je ponosna na onu  koju je organizovao UNESCO u Rumuniji. 
 
Pored velikog izbora standardnih proizvoda, kupci imaju mogućnost i izrade nakita po želji. U svaki proizvod koji nastane u Art Still radionici uloženo je mnogo truda i ljubavi kako bi osobi, za koju je namenjen, izmamili osmeh na licu. Ipak su im krajnji cilj zadovoljne mušterije.
 
Kako odabrati minđuše u odnosu na oblik lica i drugi korisni saveti
 
Osim bogate ponude nakita, na sajtu i Art Still blogu možete naći korisne savete o nakitu, ali i o tome kako da odaberete pravi poklon za dragu osobu
 
Takođe, veoma koristan može biti autorski tekst Milice Stanivuk sa temom kako da odaberete minđuše u odnosu na oblik lica. Tako se za one koji imaju pravougaono lice preporučuju velike, ovalne, srcaste ili modeli visećih minđuša; modeli koji su ovalni, četvrtasti i trouglasti su za one sa dugačkim licem, dok se ovalne i okrugle minđuše preporučuju osobama sa trouglastim licem. One koje imaju ovalno lice su prave srećnice, navode u Art Still blogu, jer mogu da ponesu bilo koji model minđuša, te su za njih uklopivi i geometrijski oblici - kocke, pravougaonici, trouglovi.
 
Neke od tema o kojima možete čitati na sajtu i blogu Art Still su i kako da očistite srebro, ali i kako da prepoznate lažni nakit.
 
 
Za sve koji žele da poruče nakit iz Art Stil radionice Milice Stanivuk, mogu to učiniti putem sajta, telefona 060/155-26-90,  proizvode detaljno možete pogledati na društvenim mrežama fejsbuk i instagram, a tim putem možete kontaktirati i Milicu Stanivuk. Radionica se nalazi u Žablju, pa u nju možete i lično zaviriti na adresi Nikole Tesle 49 i upoznati se detaljno sa svim veličanstvenim komadima nakita.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti