Otvoren onlajn Sajam preduzetništva Vojvodine

Onlajn sajam preduzetništva Vojvodine otvoren je danas u Novom Sadu, u organizaciji Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, kao i Novosadskog sajma, a trajaće dva dana.
U saopštenju organizatora navodi se da isti nije namenjen samo privrednicima iz Vojvodine i Srbije, već svima koji žele da ojačaju i razviju svoj biznis.
 
"Organizovali smo Sajam svesni važnosti promocije i jačanja preduzetništva, uspostavljanja kontakata, razmena ideja, ugovaranja poslova, pronalaženja potencijalnih investitora, korisnika, distributera, inovatora, ali i informacija o aktuelnim konkursima i merama kao i fondovima namenjenim za pomoć mikro, malim i srednjim preduzećima", navode iz Novosadskog sajma.
 
Sajam je otvorio pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević, a tom prilikom obratili su se i predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević i generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković.
 
Na samom sajmu naći će se 40 izlagača iz različitih sektora privrede, a biće održano i osam onlajn konferencija. Posetioci (pravna lica) i izlagači imaju i mogućnost za dogovaranje sastanaka.
 
Radno vreme Sajma je od 10 do 17 časova. Posetioci štandove izlagača, kao i održane konferencije, mogu da pogledaju i van tog vremenskog okvira. Registracija za posetu i praćenje onlajn konferencija se ne naplaćuje i nije neophodna. Obavezna je samo za pravna lica koja žele da ugovore sastanak.
  • Novosađanin

    23.04.2021 07:16
    Bravo!
    Sve pohvale za Sekreterijat za privreduni turizam APV i njihovu proaktivnost i zalaganje da se privrednici pomognu i osnaže i u ovim kriznim vremenima uslovnjene pandemijom Covid-a!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti