Danas i sutra vakcinisanje na Sajmu i u Promenadi, sve vakcine na raspolaganju

Novosađani će danas i u nedelju moći da se bez poziva eUprave vakcinišu bilo kojom vakcinom.
Danas i sutra vakcinisanje na Sajmu i u Promenadi, sve vakcine na raspolaganju
Foto: 021.rs
U Domu zdravlja za 021.rs navode da su na Novosadskom sajmu u ponudi Sinofarmova, Fajzerova, AstraZeneka i Sputnjik V vakcina, dok u Promenadi građani mogu da biraju između kineske i američko-nemačke vakcine. 
 
Glavni tehničar Doma zdravlja Nenad Vukas za 021.rs navodi da se još uvek obavljaju pripreme da krene vakcinacija i u Tržnom centru BIG.
 
"Za vikend će biti isto kao juče, dakle mogu doći svi bez i sa pozivom eUprave, na prvu ili drugu dozu za bilo koju vakcinu. Rade i Promenada i Sajam, dok za BIG još uvek čekamo da se odredi i uredi prostor i o tome čemo dati obaveštenje kada bude krenulo", navodi Vukas.
 
Sajam radi od 8 do 20 časova, a punkt u Promenadi od 10 do 20h, a tim što se za Fajzer mora najkasnije doći do 19.30h.
  • Ćoćav

    08.05.2021 20:23
    Ćomano
    Hmmmm... Ćomani
  • Z313

    08.05.2021 18:03
    Alal vera
    Mi i od pandemije napravimo cirkus.
  • Ja

    08.05.2021 14:52
    Da
    A ko ce ti raditi u BIG-u, a ko u ambulantama glavni tehnicaru Nenade Vukas, kada i ovako nemas dovoljan broj lekara i medicinskh sestara?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.