Pavličić zbog gužvi pisao Dačiću

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić uputio je danas pismo Ministarstvu unutrašnjih poslova u kojem traži hitno rešavanje problema gužvi prilikom izdavanja ličnih i putnih dokumenata.

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić uputio je danas pismo Ministarstvu unutrašnjih poslova u kojem traži hitno rešavanje problema gužvi prilikom izdavanja ličnih i putnih dokumenata. "Nedopustivo je, pored svih napora i pomoći koje je Grad Novi Sad obezbedio radi rešavanja tog problema, da i dalje postoje velike gužve na šalterima, koje izazivaju opravdano nezadovoljstvo građana", navodi se u dopisu.

Pavličić je podsetio da je Grad pronašao prostor za novu šalter salu na Bulevaru oslobođenja, obezbedio kompletnu tehniku i dao svojih 20 radnika iz gradske uprave kao ispomoć. "Novi Sad je spreman da obezbedi svu neophodnu pomoć da se otklone uzroci preteranih gužvi", piše u saopštenju.

Pismo je usledilo nakon pisanja Radija 021 o ovom problemu, a podsećamo da nam je policija odgovorila da se planira upošljavanje dodatnih 20 ljudi za rad na šalterima, otvaranje novi šaltera, te zakazivanje sms-om ili internetom. Ipak, nije precizirano kada bi se to moglo dogoditi.

  • član biblioteke

    11.07.2011 19:15
    igorije
    igorije,i-gori-je,odgovoran samo sudu svoje PARTIJE...
  • član biblioteke

    11.07.2011 19:07
    igorije
    igorije,i-gori-je,odgovoran samo sudu svoje partije...
  • limanac

    10.07.2011 23:49
    Guzve i dalje nesnosne. Morate doci u 4am, da cekate u redu do 7 kad se otvori stanica i onda do 9 da udjete da bi ste uzeli broj!?!?!? 5h cekanja. I onda opet cekate da izadje vas broj jos jedno 5-6h ako imate srece i taj dan "ne padne sistem". Stvarno je sramota da taj problem ne moze da se resi na neki civilizovan nacin (zakazivanje SMS-om, Telefonom ili Internetom)... Ovako vise stvarno ne moze...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti