Železnička stanica u Novom Sadu nakon deset dana dobila struju

Železnička stanica u Novom Sadu, koja je od 3. maja bila u potpunom mraku zbog požara na trafo-stanici, danas je ponovo dobila električnu energiju.
Železnička stanica u Novom Sadu nakon deset dana dobila struju
Foto: 021.rs
Kako saznaje 021, radovi na popravci energetske opreme koja je oštećena u požaru izvođači su završili pre predviđenog roka, pa je struja ponovo puštena u ceo objekat u 10:45 časova. Popravku su, kako nam je saopšteno, izveli radnici firme Aladin Extra iz Crvenke.

O tome da je Železnička stanica u Novom Sadu u kompletnom mraku nije se znalo nekoliko dana, jer ni Infrastruktura železnica Srbije, ni Srbijavoz, ali ni drugi državni organi nisu o tome obavestili javnost.

Putnici su bili zbunjeni kada su karte kupovali na šalterima, koji su uglavnom bili u mraku. Službenici su ih prodavali uz pomoć baterijskih lampi, dok su u vozove ulazili uz pomoć svetla sa mobilnog telefona. 
 
Sa novosadske Železničke stanice trenutno idu samo vozovi ka Somboru, Subotici i usputnim naseljima, a četiri dolaska i odlaska su organizovana tokom noći.

Infrastruktura železnica Srbije za 021.rs je ranije navela da je trafo-stanica stara 60 godina i da se planira zamena u sklopu radova na gradnji "brzih pruga". Zamena bi trebalo da se dogodi narednih meseci s obzirom na to da se očekuje da pruga bude gotova do kraja godine.
  • N.N. lice

    15.05.2021 14:29
    Bravo! Sjajno!
    Fantastičan uspeh!!!
    Svetski a naše.
    A sad u nove radne pobede.
  • Marija Terezija

    14.05.2021 16:09
    Zamislite da ova vest dolazi iz Japana.
  • Nikola

    14.05.2021 15:48
    Samo da su završili
    Svaka čast momcima koji su odradili posao,vratili su nam svetlo i nadu u budućnost našeg grada i mase voljene zemlje. Hvala vam momci još jednom od srca vi ste junaci našeg vremena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti