FOTO, VIDEO: Uskoro nastavak gradnje Doma zdravlja na Adicama

Uskoro će se nastaviti izgradnja Doma zdravlja na Adicama, u Smederevskoj 1, a uslov za to je završetak tendera za izbor izvođača radova.
FOTO, VIDEO: Uskoro nastavak gradnje Doma zdravlja na Adicama
Foto: 021.rs
Uprava za imovinu i imovinsko-pravne odnose je pre mesec i po dana raspisala javnu nabavku za ove radove i u toku je ocenjivanje ponuda.
 
Nije poznato koliko će koštati ova druga faza jer Uprava nije navela vrednost nabavke, dok je prva faza koštala 97,7 miliona dinara bez PDV-a.
 
Kažimo i da radovi u prvoj fazi kasne, jer je prvobitan rok pomeren za 52 dana i istekao je 18. marta. U dokumentaciji na portalu javnih nabavki nema aneksa ugovora, iako su gradski čelnici danas naveli da je rok 30. jun.
 
 
Gradonačelnik Miloš Vučević je obilazeći gradilište izjavio da se prva faza radova ubrzano bliži kraju i da je rok 30. jun 2021, nakon čega odmah započinje nastavak radova kako bi se ispoštovao planirani rok završetka celog objekta u januaru 2022.
 
On je dodao da je ceo projekat izgradnje Doma zdravlja na Adicama vredan više od 220 miliona dinara sa PDV-om.
 


Po Vučevićevim rečima, u ovom delu grada će uskoro biti izgrađeni i drugi objekti, pominjući da će biti raspisan tender za početak gradnje novog vrtića, te da se ubrzano radi i na eksproprijaciji zemljišta za gradnju škole. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti