Semafor kod Elektrotehničke škole od danas u funkciji

Novopostavljeni semafor na pešačkom prelazu u Futoškoj ulici kod broja 34, kod Elektrotehničke škole, od danas je u funkciji, nakon probnog perioda.
Zbog velike gustine saobraćaja i velikog broja pešaka, naročito uzimajući u obzir da se u neposrednoj blizini nalazi srednja škola, postojala je opravdana potreba za postavljanje svetlosne signalizacije na ovom pešačkom prelazu, navode u gradskoj upravi.
 
Dodaju da će novi semafor funkcionisati tako što će pešaci pritiskom na taster najaviti zeleno svetlo.
 
Njegovo postavljanje ukupno je koštalo 5,7 miliona dinara.
 
Na pešačkom prelazu u Jevrejskoj ulici takođe je postavljen semafor, na kojem je trenutno trepćuće žuto svetlo.
 
 
Apeluje se na vozače da povećaju opreznost, pošto su ovi pešački prelazi do sada bili obeleženi samo horizontalnom signalizacijom.
  • dr mr

    16.05.2021 11:49
    da se ja pitam ukinuo bi sve semafore
  • @Novica

    16.05.2021 03:27
    Ajde gari
    Sta se ti vozis?
  • Novica

    15.05.2021 22:54
    Ako je i od pesaka previse je! Dokle cemo trpeti teror crvenog svetla i baba koje prelaze ulicu. Sta se ima videti na drugoj strani? Nema nista sve je isto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti