Već 11 godina sa portalom Nadjidom.com najlakše do željene nekretnine u Novom Sadu

Rešavanje stambenog pitanja jedan je od najvažnijih poteza u životu - uzbudljiv i istovremeno stresan proces, a portal NadjiDom.com pravi je saveznik prilikom izbora nekretnine.
Već 11 godina sa portalom Nadjidom.com najlakše do željene nekretnine u Novom Sadu
Foto: Pixabay
Veliki izazov i zadatak jeste da u nikada široj ponudi napravite pravi izbor. U godinama kada se mnogo gradi, posebno u Novom Sadu, stiče se utisak i privid da je lako pronaći stan ili kuću, dok je u stvarnosti suprotno - najteže je "prelomiti" i znati da je baš ta nekretnina ona koja će vam u svemu odgovarati i da se nećete naknadno pokajati. 
 
Ovaj problem prepoznao je portal za oglašavanje nekretnina NadjiDom.com, te je svojim korisnicima maksimalno olakšao ovaj važan događaj u životu. Na portalu se može pronaći veliki broj nekretnina u Novom Sadu za prodaju i izdavanje.
 
Portal posluje više od 11 godina, i jedan je od prvih regionalnih portala specijalizovanih za oglašavanje nekretnina u Srbiji i regionu. Bilo da je u pitanju kupovina, prodaja, iznajmljivanje kuće ili stana, na ovom preglednom portalu dobićete sve potrebe informacije o nekretnini koju tražite.
 
NadjiDom.com sarađuje sa velikim brojem agencija za nekretnine, investitorima kao i fizičkim licima, koji žele da na najkvalitetniji način oglase svoju nekretninu.
 
Portal nudi veliki izbor stanova u Novom Sadu, kako za prodaju tako i za izdavanje, sa detaljnim prikazom sadržaja, fotografijama, 3D i video turama.
 
NadjiDom.com jedini je pravi multijeziči portal u regionu, celokupan sadržaj portala dostupan je na četiri jezika (srpski, engleski, nemački, francuski).
 
"Od osnivanja portala, pa do danas trudimo se da konstantno napredujemo, radimo na modernizaciji, optimizaciji, a pre svega kvalitetu informacija koje plasiramo. Za jedanaest godina postojanja ponosni smo na brojku od više od 500 klijenata, prvenstveno agencija i investitora, zatim veliki broj banaka, osiguravajućih kuća, kao i hiljadama individualnih korisnika koji su preko nas uspeli da prodaju ili kupe sebi nekretninu. Naš cilj je kvalitet oglasa, a samim tim i zadovoljstvo naših klijenata", navode na portalu NadjiDom.com.
 
Portal karakteriše jedinstvena pametna pretraga koja će razumeti različite oblike reči, tako da ako želite da pretražujete samo stanove u novogradnji u Novom Sadu, dovoljno je da u polje za pretragu unesete npr. "stanovi u novogradnji Novi Sad".
 
Na svom blogu portal nudi pregršt informacija, saveta, ideja koje vam mogu biti od koristi prilikom kupovine, prodaje, iznajmljivanja ili uređenja nekretnine. 
 
Ukoliko ste odlučili da oglasite svoju nekretninu, ili ste u potrazi za istom, možete pogledati ponudu na portalu NadjiDom.com.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti