Oborena biciklistkinja na Novom naselju, četvoro povređeno u udesima

U protekla 24 časa hitna pomoć je intervenisala u tri saobraćajne nezgode u kojima su povređene četiri osobe.
Oborena biciklistkinja na Novom naselju, četvoro povređeno u udesima
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, kaže za 021.rs da se prva nezgoda dogodila oko 9 časova na uglu Ulice Sonje Marinković i Dragoslava Srejovića u Veterniku, te su tom prilikom povređeni muškarac star 72 godine i pedesetogodišnja žena.
 
Oni su zbrinuti na licu mesta, a potom prevezeni na odeljenje hirurgije.
 
Sat vremena kasnije u lančanom sudaru četiri vozila u Ulici Jovana Subotića kod broja 16 povređena je žena stara 61 godinu. Ona je posle zbrinjavanja na licu mesta prevezena u Urgentni centar u svesnom stanju. Ostali učesnici u ovoj saobraćajnoj nezgodi nisu bili povređeni.
 
Biciklistkinja od 42 godine oborena je oko 14 časova na uglu Ulice vojvode Stepe i Rodoljuba Čolakovića na Novom naselju. Ona je posle ukazane pomoći prevezena u Urgentni centar u svesnom stanju.
  • dino badjo

    20.05.2021 11:10
    .
    Za pocetak, i pesaci i biciklisti ne treba da ocekuju da vozaci vise brinu o njima nego oni sami, a onda da i vozaci dodatno obrate paznju, ne jurcaju i uspore pred pesacke prelaze.
    Vozac sam, ali cesto pesacim ili vozim bicikli. Mislim da se opasne greske prave u sve tri grupe.
  • Jovan

    20.05.2021 10:44
    Vise puta sam video kako biciklisti sumanuto voze preko pesackog prelaza besno kidisuci na pesake.
    Biciklisti budite malo pristojniji u voznji.
  • Обсервер

    20.05.2021 10:39
    Страшно
    Молим све бициклисте да се организују и похађају основну едукацију, о саобраћају. Сигуран сам да возачи и мотоциклисти, који возе бицикл, мање страдају од групе, која нема положену неку категорију. Молим саобраћајну полицију да снкционише бициклисте, који ноћу нису осветљени !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.