Izabrani radnici koji će završiti izgradnju nove ambulante na Adicama

Druga faza radova na izgradnji ambulante Doma zdravlja na Adicama koštaće 106,2 miliona dinara sa PDV, a radove će izvoditi grupa od šest firmi.
Izabrani radnici koji će završiti izgradnju nove ambulante na Adicama
Foto: 021.rs
Radovi počinju za oko mesec dana i trebalo bi da budu završeni do kraja godine, a kako bi se objekat kompletno završio do kraja januara 2022. godine.
 
Uslediće opremanje i puštanje u rad ambulante od 1.200 kvadrata u Smederevskoj 1.
 
Prva faza je pri kraju, a poslove u okviru druge faze - instalacije, termomašinski radovi, zaštita od požara, instalacija lifta i ostalo radiće jedini ponuđači na tenderu Gradske uprave za imovinu i imovinsko-pravne poslove.
 
U pitanju su firme NPN doo, Ekonomistelektro, Bob, Kotlovi, Neo inženjering i Rekord erdeš.
 
U celini, projekat izgradnje ambulante na Adicama koštaće više od 22 miliona dinara sa PDV. 
 
U ovoj ambulanti je planirano da radi pet lekara opšte prakse, dva pedijatra, dva stomatologa (jedan za odrasle, jedan za decu), jedan ginekolog, dve patronažne sestre i dva laboranta. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.