Čistoća, Zelenilo i Vodovod dobili nove-stare direktore

Konkursi za direktore u javno komunalnim preduzećima Čistoća, Gradsko zelenilo i Vodovod i kanalizacija su završeni i ostaje samo da četvorogodišnje mandate potvrde odbornici u Skupštini grada.
Čistoća, Zelenilo i Vodovod dobili nove-stare direktore
Foto: 021.rs
Konkursi su, kako je i očekivano, potvrdili da će vršioci funkcije postati direktori sa četvorogodišnjim mandatom.
 
Tako se na četvorogodišnji mandat za direktora Čistoće imenuje ekonomista Vladimir Zelenović.
 
U Gradskom zelenilu će u narednom mandatu direktorsku funkciju obavljati ekonomista Miloš Egić. Direktor Vodovoda i kanalizacije nastavlja da bude pravnik Gvozden Perković.
 
Njihove mandate potvrdiće odbornici u Skupštini grada na sednici 26. maja. Iako su dobili četvorogodišnje mandate, lica na čelu JKP-ova bi mogla da se promene u slučaju privremenih izbora na lokalu i naknade raspodele komunalnih preduzeća.
 
U međuvremenu, raspisuje se i konkurs za direktora Gradskog saobraćajnog preduzeća, a za očekivati je da ovu funkciju nastavi da obavlja Ivan Radojičić.
  • Radivoj

    22.05.2021 20:50
    @zelenizub
    Druže ti kao da si sa Marsa pao pa ne znaš da se on ne pita ništa. Došli divlji pa oterali pitome,sto se vidi na delu. Vozila u kvaru,radnika nema... svako vodi svoju politiku i sve se svodi na skupljanje glasova tj “trgovinu”. Sad su veći prebegli naprednjaci od svih poštenih radnika.
  • Zeleni zub

    22.05.2021 13:19
    Zelenović je najbolji direktor koji je ikada vodio preduzeće.
  • Lopatar

    22.05.2021 13:02
    Čistoću ne vodi direktor
    Obratite se nekome drugome

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti