Vatrogasnim društvima 20 miliona dinara

Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Čedomir Božić uručio je danas ugovore čiji je ukupan iznos 20 miliona dinara, za programe 57 dobrovoljnih vatrogasnih društava.
Vatrogasnim društvima 20 miliona dinara
Foto: 021.rs
Novac je opredeljen za aktivnosti značajne za zaštitu i spasavanje od požara, kao i za podizenje svesti građana o ulozi i važnosti onoga što rade vatrogasna društva.
 
"I ove godine smo podržali programe koji će doprineti unapređenju i modernizaciji posla koji vatrogasci rade, kroz nabavku opreme i obuku ljudstva", kazao je Božić i dodao da je važno da se aktivnosti dobrovaljnih vatrogasnih društava popularizuju i da se građani  maksimalno uključe u njihov rad.
 
Božić je još istakao značaj zajedničke saradnje Pokrajinske vlade i vatrogasnih društava, koja će, kako je naveo, i u narednom periodu dobiti neophodu podršku za svoje aktivnosti. 
  • Лиманац

    04.06.2021 17:00
    Обновите ДВД у Каменици, њихова зграда стоји незавршена на Тргу Змај Јове а немају ни основну опрему...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.