Šta vas očekuje u naredna 24 sata u Novom Sadu?

Pred nama je nova nedelja koja donosi nove neizvesnosti, očekivanja i nadanja.
Šta vas očekuje u naredna 24 sata u Novom Sadu?
Foto: 021.rs
Šta će vam tačno doneti život u narednim danima, ne možemo da predvidimo. Nadamo se da će naredna sedmica biti dobra, uspešna i efikasna, a tome možemo da doprinesemo informacijama o stvarima koje su izvesne.
 
Na noge lagane
 
Trebalo bi da se povede neka peticija (onlajn dabome) da prvi radni bude utorak, a ponedeljak da se računa kao priprema za ono što sledi. No, šta je tu je.
 
Ako ste ranoranilac, pa se budite već oko šest sati kako biste se pripremili za novi radni dan, dočekaće vas, javljaju nam meteorolozi, umereno oblačno vreme, sa temperaturom oko 18 stepeni Celzijusa. Potom bi trebalo da usledi postepeno razvedravanje i rast temperature, pa će oko osam časova biti 22 stepena. 
 
Sve do podneva će rasti temperatura, ali će nam se vratiti i oblaci. Oko 13 časova biće maksimalna dnevna temperatura oko 29 stepeni Celzijusa. Kući s posla će nas pratiti umereno oblačno vreme, nakon čega će uslediti razvedravanje, a u večernjim satima prijatna temperatura od 24°C. Noć koja će odmeniti dan biće vedra, sa pokojim oblačkom. 
 
Pa ne radite samo vi
 
Ima posla za onoga ko hoće da radi, što bi se reklo. Da vidimo šta donosi ponedeljak.
 
Majstori Elektroprivrede Srbije se, izgleda, samo zagrevaju, pa u ponedeljak nema mnogo isključenja. Bulevar oslobođenja, bivša Kokra, NIS-ova zgrada, a detaljnije informacije o brojevima koji će ostati bez struje, te od koliko do koliko sati će trajati restrikcija, pogledajte na OVOM LINKU.
 
U gradu još nema najavljenih radova zbog kojih bi moglo da dođe do nestanka vode, ali znate već da se havarije dešavaju redovno i da vas o svemu obavestimo na našem portalu. Međutim, najavljeni su radovi u Kovilju, pa deo ovog prigradskog naselja neće imati vode od 8 do 16 časova.
 
Ukoliko živite na Telepu i kojim slučajem imate baštenski otpad kojeg želite da se rešite, pripremite ga, jer će ga Gradska čistoća odnositi u ovom delu grada, u ponedeljak.
 
Što se tiče radova, ostaje nepromenjeno, što znači da bi bilo dobro da izbegavate Dunavsku, Trifkovićev trg, Ulicu vojvode Putnika. Ako je verovati meteorolozima, neće biti kiše, pa možete lagodno da napravite i koji đir bajsom.
 
A šta raditi?
 
Da je ponedeljak stih bio bi onaj Štulićev "a šta da radim kada odu prijatelji moji". No, istrpite nekako tu prazninu i nastavite do utorka. 
 
Izbor događaja i nije nešto velik, te je možda najbolje da svratite u Radio kafe u Miletićevu 45 na popodnevno piće sa prijateljima ili pak da odete u šetnju sa porodicom. 
 
Međutim, ukoliko ste se uželeli socijalne interakcije, možete da produžite do bioskopa "Arena", gde se prikazuje film "Živ čovek" sa Nikolom Đuričkom u glavnoj ulozi, a tu je i Nada Šargin (prisetite ih se iz "Vratiće se rode"). Jedna projekcija se organizuje u 21:45.
 
Nedaleko odatle, na Kamernoj sceni Srpskog narodnog pozorišta, igraće se predstava "Zdrav(o) život(e)/ High life", sa početkom u 20:30 časova.

Tekst "Šta vas očekuje u naredna 24 sata u Novom Sadu" je autorsko delo i ne može se kopirati na druge platforme i sajtove bez prethodne dozvole redakcije portala 021.rs.
  • Branka

    07.06.2021 08:11
    Ova rubrika mi osveži dan i kada nema događaja u gradu. Sve pohvale i nastavite tako!
  • Đuka

    07.06.2021 00:38
    Lep, kvalitetan članak! Sve ste čitaniji.
    Bravo 021!
  • Omg

    06.06.2021 21:55
    Volim nas Novi Sad ♥️

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti