Pokrenut ShopiNS - gift shop 021 brenda

Danas, na 24. godišnjicu od osnivanja, novosadska medijska kuća "021" pokreće novu delatnost - jedinstveni gift shop pod nazivom "ShopiNS".
Pokrenut ShopiNS - gift shop 021 brenda
Foto: 021.rs
"ShopiNS" je nova onlajn prodavnica koja će na prepoznatljiv i autentičan način pokušati da pruži odgovor na pitanje "Šta je novosadski?", a sa ciljem da oni najverniji slušaoci i čitaoci konačno dobiju mogućnost da na konkretan način podrže i pomognu rad redakcije portala i radija 021.
 
Još pre 24 godine obavezali smo se da ćemo raditi u interesu javnosti i sa uspostavljenim visokim standardima novinarske profesije, da ćemo izveštavati tačno, pravovremeno i objektivno. Vi ste nam uzvratili poverenjem, publika je iz godine u godinu sve brojnija. Radio 021 je više od dve decenije najslušanija novosadska radio-stanica što svake godine potvrđuju istraživanja agencije Ipsos strategic marketing, dok je portal 021.rs odavno ušao u grupu najuticajnijih nacionalnih medija na internetu sa više od 1,3 miliona jedinstvenih korisnika.
 
Pokretanjem "ShopiNS-a" želimo da vam pružimo mogućnost da obradujete sebe ili nekog sebi dragog nudeći vam zanimljive proizvode sa autentičnim ilustracijama i pratećim porukama koje možete sa ponosom da koristite, znajući da ste podržali ono što vredi. Jer svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je za našu budućnost.
 
  
 
Šta je "ShopiNS"?
 
"ShopiNS" je onlajn prodavnica koja će na jedinstven način pokušati da pruži odgovor na pitanje "Šta je novosadski?".
 
Ideja je da duh panonskog grada poznatog po određenom tempu života, izgovora reči i naročitom duhu utisnemo u praktične predmete poput šolji, majica, kišobrana, bedževa, stikera… 
 
Kroz likove simpatičnog i originalnog dizajna, veselih boja, uz upečatljive poruke i na kvalitetnim materijalima bićete u prilici da saznate koje su to omiljene aktivnosti Novosađana, koja su to mesta bila i ostala popularna za okupljanje, a posebna pažnja posvećena je i nekim simbolima duha stanovnika Srpske Atine. Poruke "Pun kural svega", "Đir bajsom", "Otpadam ćere", "Najlon nedeljom" i "Dunavska ili Dunavska" osmislio je tim medijske kuće 021, a odličan ilustratorski posao uradila je Olivera Popović, koja je mnogim Novosađanima poznatija kao Oli Poppins
 
Uz jednostavnu navigaciju na veb adresi shopins.rs, bez registracije i u samo nekoliko koraka, možete da odaberete proizvod po želji. A možete i da zaobiđete internet naručivanje pa da svratite direktno u Radio kafe, u Miletićevoj 45, i na licu mesta kupite šta vam se sviđa. Naravno, ukoliko uzmete više proizvoda, za to dolazi i popust. 
 
  
 
Kako se budemo razvijali, simbola Novog Sada i Novosađana će biti sve više i naša mala prodavnica će rasti. A vama hvala za 24 godine uzajamne podrške.
  • mlada Vojvođanka

    23.11.2021 07:39
    Bravo...
  • M

    10.06.2021 21:17
    Hvala 021 za profesionalnost i objektivnost,originalnost!Da jos dugo trajete.Radio 021 je savrsen.Kupujem majicu,odlicna ideja!!
  • LAKI

    09.06.2021 22:46
    Čestitka
    od srca.I za portal,i za ideju.Želim da trajete još dugo,i ostanite dosledni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti