FOTO: Stanarka na rezervisano parking mesto postavila barijeru da niko ne može da se parkira

Rezervacija parking mesta na ograničeni period u danu može da ode korak dalje - u to su se uverili stanari Ulice Stevana Branovačkog.
FOTO: Stanarka na rezervisano parking mesto postavila barijeru da niko ne može da se parkira
Foto: 021.rs
Kako su građani skrenuli pažnju našoj redakciji, jedna stanarka, koja je zakupila parking mesto od 14 do 23 sata, postavila je fizičku barijeru na parking mesta, čime je onemogućeno ostalim građanima da parkiraju u dozvoljeno vreme. 
 
Jedan od stanara ove ulice kaže da postoje dva parking mesta koja su "uzurpirana" na ovaj način - jedan je komšija koji na "svoje" mesto postavlja stolicu u toku prepodneva, kad ne važi zakup koji je uplatio, te primer pomenute stanarke.
 
 
Kako za 021.rs navode u gradskoj inspekciji, u utorak su otišli u kontrolu rezervisanog parking mesta u Stevana Branovačkog 6a i konstatovali da je mesto već označeno odgovarajućom signalizacijom, ali da postoji i fizička prepreka (obarajući mehanizam) koji ometa parkiranje drugih.
 
"Ove činjenice su zapisnički konstatovane i započet je upravni postupak uklanjanja", poručuju u inspekciji.
  • Parking manijak

    12.06.2021 10:40
    U ulici Uroša Predića je neko na trotoaru, verovatno ispred svoje kuće rukom nacrtao zna "R" i 'ladno se pravi lud!
  • Neko tamo

    11.06.2021 18:02
    S
    "09.06.2021 • 23:49
    Ne moze grad da napravi parkinga koliko se krseva moze dovuci sa nemackih otpada!
    Ispred moje zgrade najskuplji auto mozda celih 5000€!"
    Hajde da zabranimo prodaju auta ispod te cifre. Neka obični građani idu peške da bi bigati imali još više komfora. Ne znam samo da li te je sramota kad lupiš ovako nešto?
  • NS

    11.06.2021 17:47
    g pen
    Problem je sto se dizu visespranice koje nemaju ni 3 parking mesta. Grad izdaje takve dozvole. Nema parking mesta na Grbavici a zgrada je podignuta na celoj parceli. Sad ce unistiti deciju Dvoru, i jedini decji zeleni kutak, da bi napravili parking (dvoriste u M. Simovica).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.