Ukinuta vanredna situacija na teritoriji Novog Sada

Na današnjoj sednici Gradskog štaba za vanredne situacije, s obzirom na to da su se stekli potrebni uslovi, doneta je Odluka o ukidanju vanredne situacije na teritoriji Grada Novog Sada.
Ukinuta vanredna situacija na teritoriji Novog Sada
Foto: 021.rs

Donošenjem ove odluke, naredbe i akti Gradskog štaba za vanredne situacije koji su doneti u cilju sprečavanja i suzbijanja zarazne bolesti ostaju na snazi.

Takođe, doneta je naredba da se organizuje rad otvorenih bazena na Spensu i Sajmištu, te da Gradska uprava za imovinu i imovinsko-pravne poslove organizuje rad zatvorenog bazena Sportske hale "Slana bara" već od sutra uz poštovanje mera, smena i termina.

Prilikom korišćenja zatvorenog i otvorenih bazena obavezno je poštovanje sledećih mera: u smeni istovremeno može biti prisutno maksimalno 500 lica na otvorenom bazenu Spensa, maksimalno 1000 lica na otvorenom bazenu Sajmište i maksimalno 100 lica na zatvorenom bazenu Sportske hale "Slana bara".

Takođe, obavezno je držanje fizičke distance od najmanje dva metra, pre ulaska u kompleks bazena obavezna je provera telesne temperature i korišćenje dezobarijera, obavezno je držanje fizičke distance i u vodi, a zabranjeno je zadržavanje u holu ispred bazena.

  • Šomi

    14.06.2021 07:58
    Ukinuti obavezne maske u zatvorenom i pustanje max. dvoje ljudi u radnjama! Jako je iritantno!
  • Citac

    13.06.2021 06:54
    Da li ste dobro procitali
    Ne znam ko je objavio vest , ali kako sam cuo to nije odluka, vec
    PREDLOG ODLUKE, sto znaci da tek treba da se usvoji.
  • Prdonja

    12.06.2021 09:21
    Hvala bogu da se otvaraju bazeni . Proslo leto je ono bilo bezobrazluk rade kladionice , kafici , radi smrdljivi strand a bazen u Novom Sadu nije radio ....
    To je bio bezobrazluk a i bilo je smesno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti