Posetioci Štranda danas pomažu lečenje malog Alekseja Spasovskog

Posetioci Štranda danas, 14. juna u prilici su da u okviru akcije "Humanitarni ponedeljak" pomognu lečenje desetogodišnjeg Alekseja Spasovskog.
Ulaz na plažu se danas neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi koje posetioci mogu ostaviti u kutije kraj kapija kupališta, u periodu od 8 do 19 časova.
 
Aleksej boluje od retke bolesti - kongenitalne mišićne distrofije sa deficitom merozina. Novac koji će se prikupljati potreban je za kupovinu ortopedskih pomagala i više vrsta fizikalnih terapija kako bi Aleksej imao kvalitetniji život.
 
U akciji prikupljanja sredstava za lečenje Save Đuranina, u ponedeljak, 7. juna, prikupljeno je 101.060 dinara. 
 
U Gradskom zelenilu kažu da svi oni koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.
  • Boba NS

    14.06.2021 13:23
    SMS broj
    Dajte broj za SMS
  • Svetlana

    13.06.2021 16:11
    Pomozimo
    Da li postoji broj za sms za pomoć ovom detetu od onih koji žele pomoći, a neće ići sutra na Štrand?
  • OP

    13.06.2021 11:26
    @ miro
    A Vi izracunajte da li je korisnije i vaznije da se sto vise ljudi vakcinise pa makar i zbog te 3000, ili da se to potrosi na jednu osobu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti