Novosadski naprednjaci: Panika i nemoć udruženja bliskih opoziciji

Gradski odbor SNS je ocenio da današnje zajedničko saopštenje više različitih udruženja, a u vezi sa sutrašnjim izborima za savete mesnih zajednica, predstavlja gomilu laži izazvanih panikom i nemoći.
Novosadski naprednjaci: Panika i nemoć udruženja bliskih opoziciji
Foto: 021.rs
Naprednjaci tvrde da su ta udruženja i nevladine organizacije bliske opozicionom bloku okupljenom oko Demokratske stranke.
 
"Kao što i sami priznaju, gradonačelnik Miloš Vučević u više navrata pozvao je građane da se kandiduju za članove saveta mesnih zajednica i da kroz njih pokreću promene, a ne kroz zelene inicijative i peticije. To je jedino tačno u tekstu koji su potpisale znane i neznane organizacije sa jedva simboličnim brojem članova. Sve ostalo je neistina. Nikakve pretnje, bar ne od članova Srpske napredne stranke, tzv. nezavisnim kandidatima nisu upućene tokom kampanje. Nikakvih "dobronamernih saveta", niti presretanja kandidata, članova njihovih porodica ili prijatelja nije bilo niti će biti. Pozivamo sve kandidate koji su navodno pretrpeli neprijatnosti da svoja saznanja prijave policiji ili da prestanu da ih šire po medijima i društvenim mrežama. Ako su optužbe na račun gradonačelnika i naše stranke deo kampanje pred sutrašnje izbore, a očigledno da jesu, onda je to najjadniji mogući način koji su izabrali za sticanje političkih poena", ocenjuju novosadski naprednjaci.
 
Oni dodaju da su "pretnje, otkazi, upadi članova tzv. Kriznih štabova u preduzeća i institucije sistema karakteristični za period od Petog oktobra do 2012. godine.
 
"Da li tzv. nezavisni kandidati, zavisni od raznih Đilasa, Jeremića, Novakovića i ostalih Tepićki, uživaju podršku komšija, kako stoji u saopštenju, videćemo sutra, po zatvaranju birališta. Silno su se prevarili oni koji tvrde da je kandidovanje izazvalo pometnju u redovima Srpske napredne stranke. Mi smo u svakom trenutku spremni da izađemo na izbore na svim nivoima i u fer borbi svakoga ubedljivo pobedimo, pa ko voli nek izvoli".
 
Izbori za članove saveta mesnih zajednica održavaju se u nedelju od 7 do 20h u ukupno 42 novosadske mesne zajednice. Kako bi glasali, građani treba da sa sobom imaju lična dokumenta.
  • NEVERNIK

    13.06.2021 17:00
    tuzno
    Ni Kurta ni Murta,potpuno si u pravu.Sagoreli smo 2000.......i sta smo iznedrili.Niko vise moj glas nece dobiti.Znam da je to jedan glas,ali je moj.
  • Lala

    13.06.2021 14:30
    SNS LAZOVI
    Ko o cemu SNS o postenju.
    Jadni ste u svakom pogledu!
  • stasa

    13.06.2021 13:58
    e da dodam o onom od juce "Dobro jutro Srbijo, dobro jutro Vojvodino."
    U nekad najdemokratskijoj MZ "Omladinski pokret" gde su se nasi zuti vrli predstavnici davno prodali za fotelje u gradskoj i pokrajinskoj infrastukturi...elem gospodo draga...9 KANDIDATA...SVE SNS....POSLEDNJI DEVETI 2003-ce godiste...mali šiljokuran jos ni kožuru ne seta,ali je na listi...znaci ,pljunuli su nas sred face....tako nam i treba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti