Vučić: Moj brat se u Novom Sadu skromno slikao u trećem redu, nema nijedan džip

Predsednik Srbije i lider SNS, Aleksandar Vučić, komentarisao je kritike zbog pojavljivanja njegovog brata Andreja Vučića u Novom Sadu gde su u nedleju održani izbori za savete mesnih zajednica.
Andrej Vučić je zajedno sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem obilazio mesne zajednice.
 
"Evo šta su zamerili, što se moj brat dan pre izbora u mesnom odboru u trećem redu potpuno skromno slikao sa drugim ljudima. Čovek je kriv što je kao član Glavnog odbora stranke otišao u jedan mesni odbor da razgovara sa narodom, članovima stranke, jer on ne može da im deli milione, kao neki drugi", rekao je Vučić za TV Pink.
 
Kako se videlo na fotografiji objavljenoj na društvenim mrežama, Andrej Vučić i Miloš Vučević su posetili mesne zajednice "Gavrilo Princip" i "Bistrica", a na fotografiji poziraju sa okupljenim članovima Srpske napredne stranke.
 
Vučić je rekao da su u nedelju u osam opština održani izbori za mesne zajednice i da je, koliko je obavešten, u 95 odsto mesta pobedio SNS.
 
"U Novom Sadu u 39 od 42 mesne zajednice pobedio je SNS. Pobedio je sve kandidate. Kažu da to nisu izbori političkih partija, ma nemojte. Koga su kandidovali? Da znaju, džipom u Novom Sadu bio je samo gospodin Đilas. Moj brat nema nijedan džip i nikada ga nije imao. Od političara bio je samo Dragan Đilas u džipu", rekao je on.

Komentari 131

  • Sima

    18.06.2021 14:04
    "O, nisu krivci primitivci što su pokupili mast.
    Korov nikne gdi god stigne. Ma, svaka njima čast.
    Krivi smo mi. Otkud svi ti paraziti što su nam zagustili?
    Nemoj stari moj, krivi smo mi što smo ih pustili. " - Đorđe Balašević
  • Medo

    17.06.2021 21:04
    Nemaga đip
    To ono kadje Božidar Đelić kupijo sebi juga.
  • Zzx

    17.06.2021 18:12
    Demonkradija
    Sve sestre i braća (naročito) onih što su na visokim položajima, su uspešni biznismeni i lovatori. InteresanDNO.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti