Zoran Čičak pušten nakon saslušanja zbog tvita o izborima u Novom Sadu

Nekadašnji političar i jedan od osnivača Jugoslovenske levice bio je pozvan da da izjavu u policiji, nakon tvita o izborima za savete mesnih zajednica u Novom Sadu.
Prema pisanju beogradskih medija, Čičak je u utorak priveden na informativni razgovor u prostorije Ministarstva unutrašnjih poslova. 
 
Čičak je na svom Tviter profilu objavio naslovnu stranu dnevnog lista "Danas" sa naslovom "Andrej Vučić imao zadatak da opominje i disciplinuje", povodom prisustva brata predsednika države u stranačkim prostorima Srpske napredne stranke u Novom Sadu, pred izbore za savete mesnih zajednica.
 
Uz fotografiju je napisao i "svaka mesna zajednica da zaduži jedan snajper da bi utakmica bila fer". Na naslovnoj strani, u najavi glavne teme broja, stoji i da je navodno Slobodan Milutinović Snajper bio zadužen za kupovinu glasova i pritisak na birače, te se javilo tumačenje da je Čičak zbog toga pominjao snajper.
 
Supruga Zorana Čička, Tanja, danas je podelila na društvenim mrežama da se "vratio Zoka iz Kinšase". Sam Čičak na društvenim mrežama nije komentarisao ovu situaciju.
 
Izbore za savete mesnih zajednice obeležila je snažna kampanja vladajuće stranke, ali i uspeh nestranačkih kandidata u pojedinim delovima grada.
  • Dragan

    17.06.2021 08:02
    Eh
    Znači naša policija prati facbok i tviter umesto da vija krimose,kontraverzne biznismene.Eh šta sve pročitah o pretnjama Bajdenu,Merkel,Makronu na ovim mrežama.I nikom ništa jer bolje da se opuste tu,nego da ćute i krenu u akciju.Bin Laden se nije hvalio da će gađati SAD.
  • Grbavica

    16.06.2021 23:53
    Svi mi iz NS smo shvatili da se snajper odnosi na lik izvesnog krimosa od ranije poznatog policiji moji je bio vrlo aktivan na Limanu u nedelju
    Dakle poenta tvita je bila da svako nabavi po jednog krimosa alla snajper sa grbavice
  • Zrenjaninac

    16.06.2021 22:46
    Smatralac iz ZR
    Šta će bata ispred vaših vrata. Ta svi znamo da on najviše vole građevine, njive plodne, vinograde blagorodne, konje vrane na livadi razigrane...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.